Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41669 Mian futiskuutio

Taskukokoinen lelu tuo jalkapalloleikit lasten ulottuville missä vain

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mian futiskuutio
SKU 41669
Kappaleita 56
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41669 Mian futiskuutio kuvaus

  • Innosta kekseliäisiin leikkeihin matkojen aikana tämän LEGO® Friends Mian futiskuution (41669) avulla. Tämän söpön urheilureppua muistuttavan leikkikuution avulla lapset nauttivat hauskoista jalkapalloleikeistä missä tahansa.
  • Hauska futislelu sisältää paljon luovia tarvikkeita, kuten LEGO® Friends Miaa esittävän mininuken, koiralelun, jonka väri on yllätys, rakennettavan maalin ja pukuhuoneen sekä pistetaulun, pallon ja pokaalin.
  • Tämän matkalelun parissa luovat lapset voivat harjoitella jalkapallotaitojaan Mian kanssa milloin ja missä tahansa. Leikkien jälkeen kaikki osat voi pakata reppua muistuttavaan kuutioon.
  • Yllätys- tai joululahja jalkapallosta pitäville 6 vuotta täyttäneille lapsille. Helpot rakennelmat ovat mainio ensiaskel hauskan LEGO® rakentamisen jännittävään maailmaan.
  • Kuutio on 7 cm korkea ja 7 cm leveä – se on riittävän suuri leikkeihin pienillä käsillä ja riittävän pieni sujautettavaksi reppuun mukaan ystävän luo tai hauskoihin leikkeihin lomamatkalla.
  • Esittele lapsille LEGO® Friends maailma, jossa he voivat harrastaa heille rakkaita asioita samanhenkisen ystävän kanssa.
  • Tämän uuden lelun rakennuskomponentit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Lasten LEGO® leluissa käytetyt osat ja palikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit. Nämä lelut takaavat turvalliset ja iloiset leikit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.