Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Maagiset tivolikojut 41687

Tivolikojuja ja LEGO taikatemppuja lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Maagiset tivolikojut
SKU 41687
EAN 5702016916102
Kappaleita 361
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Maagiset tivolikojut 41687 kuvaus

Tuo tivolin huvit lastenhuoneeseen Maagiset tivolikojut (41687) setillä. Setti sisältää runsaasti luovia tarvikkeita, kuten jäätelökioskin, liikuteltavan kasvomaalausvaunun, lipunmyynti-ikkunan ja kääntöportin – aivan kuin oikeassa tivolissa. Mukana on myös levitaatiotaikatemppu!

Täynnä hauskaa tekemistä
Setti sisältää mikronuken ja 2 mininukkelelua, jotka ovat pukeutuneet maagisiin asuihin – toisella on kasvomaalauksia ja toisella taikurin viitta. Lapset voivat leikkiä tivolin asiakasta tai tivolin työntekijää tai vaikkapa lapsille esiintyvää taikuria – nuppia kääntämällä he saavat Emman ”levitoimaan”. Lapsista on hauska esittää temppua perheelleen. He voivat myös ottaa tämän rakennelman mukaan leikkeihin kaverien luo. Ystäviin on helppo tehdä vaikutus taikurin taidoilla! Hienona lisäyllätyksenä setissä on myös erikoisosia, jotka hohtavat pimeässä valojen sammuttua! Vie lapset Heartlake Cityn jännittävään maailmaan, jossa he voivat nauttia loputtomista hauskoista leikeistä maagisten LEGO Friends tyttöjen seurassa.

  • Tuo tivolin vauhti ja jännitys kotiin LEGO Friends Maagiset tivolikojut (41687) setin avulla. Siinä on 4 tivolikojua ja irrotettava taikatemppurakennelma, jonka avulla lapset voivat viihdyttää perhettään ja ystäviään.
  • Setissä on 2 LEGO Friends mininukkea ja mikronukke, joten sen parissa voi uppoutua monenlaisiin luoviin roolileikkeihin. Mystistä huvia täydentävät erikoispalikat, jotka hohtavat pimeässä, kun valot sammutetaan!
  • Tämä setti sisältää runsaasti luovia tarvikkeita. Lapset voivat tarjoilla jäätelöä, tehdä kasvomaalauksia tai ostaa lipun tivoliin. Taikatemppurakennelma on helppo ottaa mukaan leikkeihin kaverin luo. Tee ystäviin vaikutus taikurin taidoillasi!
  • Tunnetko 6 vuotta täyttäneen luovan lapsen, joka rakastaa tivolileikkejä? Tämä LEGO Friends setti on mainio syntymäpäivä- tai joululahja hänelle. Taikatemppurakennelmat sopivat mainiosti interaktiivisiin leikkeihin ystävien kanssa.
  • Kojut ovat 14 cm korkeita, 31 cm leveitä (kaikki yhteensä) ja 6 cm syviä. Taikatemppukoju on 11 cm korkea, 8 cm leveä ja 9 cm syvä.
  • Yhteensopiva muiden maagisten LEGO Friends huvipuistosettien kanssa. Laajenna leikkejä näillä seteillä: Maagiset akrobaatit (41686), Maagiset tivolikojut (41687), Maaginen asuntovaunu (41688) ja Maaginen maailmanpyörä ja liukumäki (41689).
  • Tämä maaginen rakennussarja on osa LEGO Friends Heartlake Cityn maailmaa, johon kuuluu arjen sankareita ja jännittäviä tosielämän tilanteita.
  • LEGO Friends rakennuspalikat ja lelusetit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Mielikuvitusleikkeihin soveltuvia LEGO leluja testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että jokainen lelun rakennussarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.