Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41431 Heartlake City -palikkarasia

6-in-1 monipuolista rakennushupia Friends-faneille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake City -palikkarasia
SKU 41431
EAN 5702016668735
Kappaleita 321
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41431 Heartlake City -palikkarasia kuvaus

  • Innosta lapset tuntikausiksi mielikuvitusleikkiin tällä LEGO® Creative palikkarasialla, jonka sisällöstä voi rakentaa kolme ympäristöä. Nämä voidaan sitten muuttaa eri ympäristöiksi ja yhdistää sitten yhdeksi Heartlake City hengailupaikaksi.
  • 321-osaisesta setistä tulee kahvila, hevospuisto ja musiikkikauppa, joissa on hauskoja tarvikkeita ja kaksi mininukkea, jotka kannustavat mielikuvitusleikkiin. Lapset voivat muuttaa kunkin ympäristön uudeksi tai liittää ne yhteen.
  • Lapset tutustuvat erilaisiin kiinnostuksen kohteisiin leikkiessään leikkisetin kuudessa ympäristössä, eläintenhoidosta lavaesiintymiseen. Ja luovaa mielikuvitusleikkiä voi laajentaa lisäämällä LEGO® palikoita muista sarjoista.
  • LEGO® Friends Heartlake City palikkarasia (41431) on loistava syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka pitävät loputtomaan leikkiin innostavista leluista. Se on loistava lahja lapsille, joilla on monia kiinnostuksen kohteita.
  • Rasia on 18 cm korkea ja 35 cm leveä, joten se on kätevä tapa nauttia LEGO® huvista myös muualla kuin kotona. Lisätessään palikoita muista setistä lapset uppoutuvat entistäkin syvemmälle luovan leikin maailmaan!
  • Näitä aina uudelleen rakennettavia leluja varten ei tarvita paristoja, joten hupi ei lopu kesken. Lapset voivat uppoutua omatoimiseen leikkiin, jonka voi aloittaa tarvitsematta pyytää aikuisilta paristoja.
  • Tässä LEGO® leikkisetissä on selkeät, helposti seurattavat ohjeet kuuden ympäristön rakentamiseen. Myös vähemmän LEGO® rakennuskokemusta omaavat pääsevät nopeasti rakentamaan ja leikkien alkuun.
  • Esittele lapsille Heartlake Cityn maailma, joka tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia ja jossa lapset uppoutuvat rajattomaan leikkiin LEGO® Friends Olivian, Andrean, Mian, Stephanien ja Emman kanssa.
  • LEGO® Friends lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin sisäiset laatukriteerit. Varmistamme, että pienillä sormilla on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group testaa palikat perusteellisesti. Varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.