Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41663 Emman dalmatialaiskuutio

Taianomaisia Friends-hetkiä ihastuttavassa koirakuutiossa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Emman dalmatialaiskuutio
SKU 41663
Kappaleita 41
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41663 Emman dalmatialaiskuutio kuvaus

  • Leiki matkaseikkailuja LEGO® Friends Emman dalmatialaiskuutiolla 41663. Se on eläinaiheinen lelusetti kätevässä taskukoossa. Lapset voivat leikkiä eläinten juhlia ja pakata uuden hauskan lelunsa osat kuutioon mukaan matkalle.
  • Tämän lasten koiralelun sisällä on LEGO® Friends Emmaa esittävä mininukkelelu, söpö koirahahmo, jonka väri on yllätys, ja joukko lelutarvikkeita ruokkimaan lasten mielikuvitusta.
  • Lapset voivat leikkiä eläinleluilla kuution sisä- tai ulkopuolella tai pakata ne mukaan matkalle.
  • Kuutioiden helpot rakennelmat tutustuttavat lapset LEGO® Friends maailmaan. Tämä dalmatialaislelu on täydellinen yllätys-, syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Tämä kuutio on 7 cm korkea ja 8 cm leveä. Siinä on tammikuun 2021 uutuutena kangaskorvat ja koirankasvot, ja se on söpö pikkukoriste pöydälle.
  • Esittele lapsille Heartlake Cityn maailma, jossa lapsia odottavat jännittävät tehtävät ja upeat ystävyyssuhteet. Siellä jokainen voi tutustua kiinnostaviin asioihin itsensä kaltaisten hahmojen kanssa.
  • Tämän uuden lelun rakennuskomponentit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Tämän LEGO® Friends setin palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.