Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41445 Eläinsairaalan ambulanssi

Eläinambulanssi tuntikausien kissanhoitoleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Eläinsairaalan ambulanssi
SKU 41445
Kappaleita 304
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 34,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41445 Eläinsairaalan ambulanssi kuvaus

  • Eläinsairaalan ambulanssi -setti (41445) sisältää söpön, palikoista rakennettavan puumajan ja pelastusajoneuvon innostamaan eläintenpelastustarinoihin ja leikkeihin, joissa tarvitaan tiimityötä.
  • Tämä LEGO® Friends eläinpelastuslelu sisältää 2 mininukkehahmoa, kissa- ja kissanpentulelut ja lasten pupulelun sekä paljon hauskoja lasten eläinlääkäripakin tarvikkeita mukaansatempaaviin leikkeihin.
  • Tämä setti on täydellinen nopeisiin leikkisessioihin vaikka joka päivä. Mukana on sanko, jolla kissanpennun voi pelastaa koskesta, ambulanssi, jossa on eläinlääkärin pakki, ja puumaja, jota lapset voivat tutkia lelueläinten kanssa.
  • Tämä hulvattoman hauska setti on loistava yllätyslahja 6 vuotta täyttäneelle lapselle, jota haluat ilahduttaa kivalla yllätyksellä. Rakennuskokemusta ei tarvita – LEGO® Friends lelujen mukana on selkeät vaiheittaiset ohjeet.
  • Ambulanssi on 8 cm korkea ja 12 cm pitkä, joten se on helppo ottaa mukaan lemmikinpelastusleikkeihin kotona ja sen ulkopuolella! Se on myös yhteensopiva muiden LEGO® settien kanssa todella luovia leikkejä varten.
  • Ambulanssissa on sivusaranoitu paneeli, jotta pienet sormet yltävät leikkimään sen sisäosiin. Mukana on myös paljon eläinlääkärin tarvikkeita, kuten stetoskooppi, röntgen, jääpakkaus ja korvantähystin, joilla lapset uppoutuvat leikkiin.
  • Vinssisanko ja koskitoiminto tuovat tähän eläintenpelastussettiin lisää jännitystä ja saavat tämän hienon joulu- tai syntymäpäivälahja tuntumaan isolta lelulta.
  • Eläinsairaalan ambulanssi on yhteensopiva settien Eläinsairaalan pelastusauto (41442) ja Heartlake Cityn eläinsairaala (41446) kanssa. Ne avaavat oven LEGO® Friends eläintenpelastusleikkien maailmaan.
  • LEGO® lelusetit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan huolellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.