Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41422 Pandan viidakkopuumaja

Ilahduta lapset lelulla, jonka parissa hoidetaan pandoja!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pandan viidakkopuumaja
SKU 41422
EAN 5702016619072
Kappaleita 265
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41422 Pandan viidakkopuumaja kuvaus

  • LEGO® Friends tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä. Luovuutensa, uteliaisuutensa ja intohimonsa avulla nämä ammattilaiset suojelevat uhanalaisia lajeja viidakoissa ja auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille.
  • Tunnetko lapsen, joka rakastaa eläinten hoitamista? Pandan viidakkopuumaja (41422) on sopiva yllätys hänelle. Lapsista on hauska leikkiä pelastettujen pandojen hoitamista ja leikkiä niiden kanssa tämän hauskan ja värikkään pandalelusetin parissa.
  • Lapset voivat leikkiä pelastajia, jotka hoitavat pandoja, ja keksiä tarinoita rakennettaville mininukkehahmoille ja kolmelle pandalelulle. Setti sisältää täydellisen leikkipaikan pandoille: kiipeilytelineen, keinulaudan ja liukumäen.
  • Tämä on vain yksi LEGO® Friends Pelastusoperaatio viidakossa teeman upeista leluista. Lapset voivat auttaa rakennettavia hahmoja viidakkotutkimuksissa, siirtää pandavauvoja puisessa laatikossa tai auttaa pandoja laskemaan liukumäkeä.
  • Tämä 265-osainen lelusetti sopii hyvin syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat villieläinseikkailuja, tai pienille luonnonsuojelijoille, jotka haluavat huolehtia planeetasta ja sen eläimistä!
  • Puumaja on 17 cm korkea ja 16 cm leveä, joten se sopii kooltaan esimerkiksi pöydän koristeeksi. Mallin värikkäät viidakko-osat takaavat, että tämä kokonaisuus kerää katseet. Tätä mallia lapset esittelevät mielellään.
  • Tällä LEGO® pandasetillä leikkimiseen ei tarvita paristoja, joten lelu on aina valmis, kun lapset haluavat uppoutua luoviin viidakkoleikkeihin.
  • Tämän pandasetin mukana on selkeät ohjeet, joita lasten on helppo seurata. Tee rakentamisesta entistä hauskempaa – lataa LEGO® Building Instructions sovellus ja avaa Instructions PLUS -ohjeet, joissa lapset näkevät rakennelmansa 3D-versiona!
  • Lasten LEGO® rakennuslelut ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat tiukat laatuvaatimukset jo vuodesta 1958. Varmistamme, että palikat kiinnittyvät täydellisesti ja irtoavat helposti.
  • LEGO® palikat ja osat testataan kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että jokainen LEGO Friends lelusetti täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.