Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Maaginen asuntovaunu 41688

Klassikkotyylinen asuntovaunu ja ennustajan teltta luoville lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Maaginen asuntovaunu
SKU 41688
EAN 5702016916119
Kappaleita 348
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Maaginen asuntovaunu 41688 kuvaus

Etsitkö lahjaa lapselle, joka pitää erikoisista ajoneuvoista? Ilahduta häntä LEGO Friends Maagisella asuntovaunulla (41688). Tämä hauska lelusetti sisältää lasten asuntovaunulelun, ennustajan teltan, 2 mininukkea, hevoshahmon ja pöllöhahmon.

Lumoavia yksityiskohtia
Hevosen vetämä asuntovaunu on täynnä hurmaavia, vanhanaikaisia yksityiskohtia. Siinä on mm. söpöt ristikkoikkunaluukut ja vanhanaikainen lyhty. Saranoidun katon voi avata, jotta lapset voivat leikkiä sisätilassa. Sisällä on vuode, keittiö liesineen ja pöytä, jonka ääressä he voivat syödä. Ruoan jälkeen lapset voivat hoitaa hevosta tai leikkiä pöllön kanssa. Teltassa on kristallipallo. Kääntämällä aktivoituva toiminto saa pallon pyörimään ja kertomaan Mian tulevaisuuden. Lapset voivat valita, pysähtyykö pallo iloisten vai surullisten kasvojen kohdalle, vai antavatko he kohtalon päättää…

Ystävyyden taikaa
Esittele pienille rakentajille Heartlake City -lelut, joiden parissa odottaa realististen roolileikkien hauska maailma. LEGO Friends settien avulla lapset pääsevät tutustumaan heitä kiinnostaviin asioihin jännittävien hahmojen seurassa.

  • Kiertävän tivolin mysteerit vievät lapset mennessään Maagisen asuntovaunun (41688) parissa. Tämä maaginen lasten setti sisältää vanhanaikaisen asuntovaunun ja ennustajan teltan maagisia roolileikkejä varten.
  • Setissä on 2 LEGO Friends mininukkea sekä hevosen ja pöllön hahmot, joten lapset saavat uppoutua monenlaisiin luoviin roolileikkeihin. Kodikkaasta vaunusta lapset löytävät lieden, pöydän ja piilotetun wc:n.
  • Lapset voivat keksiä mielikuvitustarinoita, joissa he hoitavat hevosta, kysyvät neuvoa viisaalta pöllöltä, lukevat kristallipalloa ja ennustavat tulevaa, ajavat vaunua ja viettävät aikaa asuntovaunussa.
  • Erillinen ennustajan teltta saa leikit yltymään! Lapset voivat viihdyttää perhettään ennustamalle heille tai ottamalla kristallipallon mukaansa mystisiin leikkeihin ystävän luo.
  • Yksityiskohtia pursuava maaginen setti on mainio syntymäpäivä-, joulu tai yllätyslahja luoville lapsille ja 6 vuotta täyttäneille ajoneuvoja rakastaville lapsille.
  • Vaunu on 11 cm korkeaja 24 cm pitkä ja teltta on 11 cm korkea ja 8 cm leveä, joten kumpikin niistä sopii näytille pieneen tilaan.
  • Paljon näppäriä, luovia tarvikkeita sisältävän asuntovaunun saranoitu katto avautuu, jolloin lasten on helppo leikkiä liedellä tai täyttää hevosten vesisanko kääntämällä vesihanaa.
  • Yhteensopiva muiden maagisten LEGO Friends huvipuistosettien kanssa. Laajenna leikkejä näillä seteillä: Maaginen huvipuiston vuoristorata (41685), Maagiset akrobaatit (41686), Maagiset tivolikojut (41687) ja Maaginen maailmanpyörä ja liukumäki (41689).
  • Uudet LEGO lelut ja mininuket täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Friends settejä testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että jokainen lelun rakennussarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.