Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41450 Heartlake Cityn ostoskeskus

Kolmikerroksinen ostoskeskus tuntikausien ostosleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake Cityn ostoskeskus
SKU 41450
Kappaleita 1032
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 129,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41450 Heartlake Cityn ostoskeskus kuvaus

  • Kattava shoppailulelu, jossa on kauppoja, valokuvauskoppi, peilaustaso ja ruokapaikkoja. Sisältää näppäriä yksityiskohtia, jotta lapset voivat leikkiä perheen yhteistä päivää Heartlake Cityn ostoskeskuksessa.
  • LEGO® Friends Heartlake Cityn ostoskeskus (41450) sisältää 6 hahmoa – 4 LEGO Friends mininukkea, mikronuken ja vauvahahmon – sekä tarvikkeita, jotka herättävät shoppailuleikit eloon.
  • Ostoskeskuksessa on 5 kauppaa lasten vaihtelevien kiinnostuksen kohteiden mukaan aina tekniikasta ja musiikista muotiin ja leluihin. Lelusetin 3. kerroksessa on mm. helmiteetä ja nuudeleita tarjoavia ruokapaikkoja.
  • Paljon siistejä yksityiskohtia, kuten raha-automaatti ja lastenhoitohuone, realistisilla tarvikkeilla varustettuja kauppoja, liikkuvat liukuportaat ja liukumäki, jotka yhdistävät toisen ja kolmannen kerroksen.
  • Ilahduta shoppailua rakastavia 8 vuotta täyttäneitä pikku rakentajia tällä syntymäpäivän tai muun erikoishetken lahjalla. Fantastinen ystävyyslelu, jonka avulla lapset voivat leikkiä viettävänsä aikaa ostoskeskuksessa bestistensä kanssa.
  • Tämä 1 032-osainen interaktiivinen lelu on 26 cm korkea, 40 cm leveä ja 16 cm syvä. Se on upea koriste, joka tekee vaikutuksen leikkikavereihin.
  • Esittele lapsille LEGO® Friends maailma, jonne kaikki ovat tervetulleita ja josta lapset löytävät kaltaisensa leikkikaverin.
  • LEGO® Friends setit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja niiden osat kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® Friends Heartlake City teeman lelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.