Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41693 Surffaajien rantakortteli

2-kerroksinen rakennuslelu kesäisiin rantaleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 41693
Kappaleita 685
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 89,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41693 Surffaajien rantakortteli kuvaus

  • Kutsu pienet rakentajat hauskojen kesäleikkien pariin LEGO® Friends Surffaajien rantakortteli (41693) lelulla. Lasten leikeissä vietetään täydellistä päivää surffaillen ja rentoutuen rannalla ystävien kanssa.
  • Lelusetissä on rantatarvikevuokraamo, jäätelökioski ja asunto. Mukana on myös avoauto, LEGO® Friends Mia ja Andrea, mikronukke sekä koira-, delfiini- ja kilpikonnalelut lapsille.
  • Lapset voivat vuokrata surffaustarvikkeita, tavata ystäviä jäätelökioskilla ja ajaa autolla etsimään sopivia surffiaaltoja. He voivat viettää aikaa Mian isoäidin kanssa ja auttaa häntä poimimaan kasviksia talon katolla olevalta kasvimaalta.
  • Setissä on paljon ominaisuuksia, joihin lapset voivat tutustua. Se on mainio syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, joista on hauska muistella hauskoja kesälomia.
  • Tämä viihdyttävä luova lahja on 18 cm korkea, 35 cm leveä ja 10 cm syvä. Se on sopivan pieni koristeeksi, ja se on täynnä hulvattoman hauskoja yksityiskohtia.
  • Tämä setti on upea ystävyysaiheinen lelu. Yläkerroksen voi irrottaa, ja kerroksilla voi leikkiä erikseen. Huoneet voi myös järjestää mihin tahansa järjestykseen. Täydellinen valinta luoville lapsille!
  • Setissä on paljon tarvikkeita luovissa leikeissä viihtyville lapsille: kitara, 3 surffilautaa, 2 melaa, levysoitin, keittiötarvikkeita ja kookosvesijuoma – ja paljon muita tarvikkeita.
  • Vie lapset lomalle LEGO® Friends Heartlake Cityyn, jossa mielikuvitus ratsastaa luovuuden aalloilla. Lapset keksivät jännittäviä seikkailuja ja tutustuvat arjen sankareihin ja lukuisiin lelueläimiin.
  • LEGO® lelut ovat täyttäneet alan tiukat standardit ja LEGO Groupin sisäiset laatuvaatimukset jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • Uusien LEGO® lelujen palikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.