Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Surffaajien rantakortteli 41693

2-kerroksinen rakennuslelu kesisiin rantaleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Surffaajien rantakortteli
SKU 41693
EAN 5702016973570
Kappaleita 685
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 89,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Surffaajien rantakortteli 41693 kuvaus

Kesän iloiset lomatunnelmat jatkuvat koko vuoden LEGO Friends Surffaajien rantakortteli (41693) lelun parissa. Lomalla viihtyvät lapset palaavat leikeissään lomamuistoihin viettäessään aikaa ystävien kanssa merenrannalla.

LEGO kutsuu rannalle
2-kerroksisessa rakennuksessa on jäätelökioski kattoterasseineen, rantatarvikevuokraamo ja LEGO Friends Mian isoäidin asunto kasvimaineen. Setti sisältää myös hienon avoauton, jonka kyytiin Andrea ja Mia voivat nostaa lautansa suunnatessaan merelle surffaamaan. Rannalla tytöt surffaavat ja leikkivät delfiini- ja kilpikonnaleluilla. Muiden LEGO Friends settien tavoin tämäkin rakennussarja sisältää paljon tarvikkeita innostamaan luoviin tarinoihin. Mm. kitara, levysoitin ja aurinkovarjo auttavat lapset alkuun lomaseikkailujen keksimisessä.

Upeita ystävyysaiheisia lahjoja lapsille
Esittele lapsille Heartlake City, arjen sankareista ja jännittävistä seikkailujaan tuttu kaupunki, josta lapset löytävät samanhenkisen ystävän.

  • Kutsu pienet rakentajat hauskojen kesäleikkien pariin LEGO Friends Surffaajien rantakortteli (41693) lelulla. Lasten leikeissä vietetään täydellistä päivää surffaillen ja rentoutuen rannalla ystävien kanssa.
  • Lelusetissä on rantatarvikevuokraamo, jäätelökioski ja asunto. Mukana on myös avoauto, LEGO Friends Mia ja Andrea, mikronukke sekä koira-, delfiini- ja kilpikonnalelut lapsille.
  • Lapset voivat vuokrata surffaustarvikkeita, tavata ystäviä jäätelökioskilla ja ajaa autolla etsimään sopivia surffiaaltoja. He voivat viettää aikaa Mian isoäidin kanssa ja auttaa häntä poimimaan kasviksia talon katolla olevalta kasvimaalta.
  • Setissä on paljon ominaisuuksia, joihin lapset voivat tutustua. Se on mainio syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, joista on hauska muistella hauskoja kesälomia.
  • Tämä viihdyttävä luova lahja on 18 cm korkea, 35 cm leveä ja 10 cm syvä. Se on sopivan pieni koristeeksi, ja se on täynnä hulvattoman hauskoja yksityiskohtia.
  • Tämä setti on upea ystävyysaiheinen lelu. Yläkerroksen voi irrottaa, ja kerroksilla voi leikkiä erikseen. Huoneet voi myös järjestää mihin tahansa järjestykseen. Täydellinen valinta luoville lapsille!
  • Setissä on paljon tarvikkeita luovissa leikeissä viihtyville lapsille: kitara, 3 surffilautaa, 2 melaa, levysoitin, keittiötarvikkeita ja kookosvesijuoma – ja paljon muita tarvikkeita.
  • Vie lapset lomalle LEGO Friends Heartlake Cityyn, jossa mielikuvitus ratsastaa luovuuden aalloilla. Lapset keksivät jännittäviä seikkailuja ja tutustuvat arjen sankareihin ja lukuisiin lelueläimiin.
  • LEGO lelut ovat täyttäneet alan tiukat standardit ja LEGO Groupin sisäiset laatuvaatimukset jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • Uusien LEGO lelujen palikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.