Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41398 4+ Stephanien talo

Lapsista on hauskaa leikkiä kotia Stephanien kodissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO 4+ Stephanien talo
SKU 41398
EAN 5702016618853
Kappaleita 170
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41398 4+ Stephanien talo kuvaus

  • Ilahduta pikku rakentajia pitkillä mielikuvitusleikeillä 4+ Stephanien talo (41398) -setin parissa. Alle kouluikäisistä on hauska rakentaa talo, leikkiä sitten kotia tai LEGO® Friends tv-sarjasta tuttuja seikkailuja tai keksiä omia tarinoita.
  • Tämä lasten lelu sisältää LEGO® Friends mininuket Stephanien, Alician ja Jamesin, koiran ja kaikki palikat, joita tarvitaan kaksikerroksisen talon rakentamiseen. Talossa on makuuhuone, wc, keittiö, ruokailutila ja puutarhakeinu.
  • Rakennussarja sisältää aloituspalikkana toimivan rakennuslevyn ja seinäelementin. Niiden avulla on helppo päästä rakentamisen alkuun ja kotileikkien pariin. Söpöt tarvikkeet, kuten minikokoinen voisarvi, kannustavat luoviin leikkeihin.
  • Upea joululahja lapsille, jotka rakastavat kotileikkejä. Tämä siisti 170-osainen setti on juuri sopiva yllätyslahja myös 4 vuotta täyttäneille lapsille, jotka kaipaavat mukavaa piristystä.
  • Tämä 170-osainen setti on 16 cm korkea ja 12 cm leveä. Se vie vain vähän tilaa näytteille asetettuna. Setti sopii yhteen muiden LEGO® osien kanssa, joten lapset voivat laajentaa leikkejä muilla seteillään.
  • Tässä hauskassa lelussa ei tarvita paristoja. Kun lapset avaavat pakkauksen, voivat aloittaa tämän värikkään ja luovan rakennuksen rakentamisen aloituspalikoilla!
  • Tämän 170-osaisen mininukkelelusetin mukana on ohjeet rakentamiseen ja leikkimiseen. Niiden avulla lapset ymmärtävät eri rakennusvaiheiden merkityksen ja itseluottamus kehittyy.
  • Aloituspalikkana toimiva rakennuslevy ja seinäelementti helpottavat rakentamista ja antavat lapsille itseluottamusta. 4+ Stephanien talo sopii hyvin joululahjaksi. Se tutustuttaa lapset LEGO® Friends maailman arjen sankareihin.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat laatuvaatimukset jo vuodesta 1958. Varmistamme, että palikat kiinnittyvät täydellisesti ja irtoavat helposti, kun on uuden rakennelman aika.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokaisen pikku rakentajan LEGO Friends lelu täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.