Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Koirahoitola 41691

Yksityiskohtainen palikoista rakennettava lelu koirista pitvien lasten iloksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Koirahoitola
SKU 41691
EAN 5702016971750
Kappaleita 221
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Koirahoitola 41691 kuvaus

Etsitkö lahjaa lapselle, joka rakastaa koiraleluja? LEGO Friends Koirahoitola (41691) on mainio valinta. Yksityiskohtainen setti sisältää 2 LEGO Friends mininukkea, joiden parissa eläinrakkaat lapset voivat uppoutua tuntikausiksi luoviin tarinoihin ja leikkeihin.

Kehittää vilkasta mielikuvitusta
Tämän setin parissa lapset voivat uppoutua monenlaisiin koiranhoitoleikkeihin. He voivat auttaa LEGO Friends Emmaa pesemään koirat altaassa, lenkittämään niitä puutarhassa ja antamaan niille juoksuopetusta agilitytunnelin läpi. Lapset ihastuvat setin söpöihin tarvikkeisiin – mukana on siisti hoitotarvikesetti ja jopa pieni koirankakka siivottavaksi!

Avaa ovi luovien leikkien maailmaan
Heartlake City -lelusetit sisältävät hahmoja, joihin on helppo samaistua. Arjesta tuttujen yksityiskohtien avulla pikku rakentajat voivat tutustua heitä kiinnostaviin asioihin uudet ystävät rinnallaan.

  • Ilahduta eläinvauvaleluista pitävät lapset tuntikausien luovilla leikeillä LEGO Friends Koirahoitolan (41691) parissa. Lapset pääsevät leikkimään koirien hoitamista niiden omistajien työpäivän ajan.
  • Sisältää LEGO Friends Emmaa ja Roxya esittävät mininuket, koirahahmon ja tammikuun 2021 uutuutena koiranpennun hahmon. Sisältää myös harjauspaikan, kassakoneen, erillisen kylpyaltaan ja agilitytunnelin.
  • Tämä lahjalelu tulvii tilanteita luoviin leikkeihin. Lapset voivat leikkiä harjaavansa koiria, leikkivänsä niiden kanssa puutarhassa, pesevänsä ne altaassa tai myyvänsä asiakkaille koirien herkkuja.
  • Ilahduta koiria rakastavaa lasta tällä eläinaiheisella lelulla. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Tämän lelusetin rakentaminen onnistuu vähemmälläkin kokemuksella.
  • Tämä koira-aiheinen setti näyttää upealta koristeena. Se on 13 cm korkea, 17 cm pitkä ja 9 cm leveä, joten se sopii pieneen tilaan ja näytteille minne vain, aina valmiina leikkeihin.
  • Tämä monipuolinen lasten koiralelu sisältää söpöjä tarvikkeita, kuten pallon, luun, kepin, keksin, laatikollisen ruokaa, shampoota ja harjan – jopa kakkakikkareen! – jotka saavat mielikuvituksen lentämään.
  • Esittele pikku rakentajille Heartlake City, jossa he voivat leikkiä kiinnostavien juttujen parissa upeiden ystävien seurassa.
  • Tämän uuden LEGO lelun rakennusosat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Friends setit testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.