Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41440 Heartlake Cityn leipomo

Rakennus- ja leivontalelusetti hauskoihin leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake Cityn leipomo
SKU 41440
Kappaleita 99
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41440 Heartlake Cityn leipomo kuvaus

  • Heartlake Cityn leipomon (41440) parissa lapset oppivat rakentamaan, kun he leikkivät kahvilaa, toimittavat kakkuja hienolla skootterilla ja viettävät aikaa ystäviensä kanssa.
  • Tässä näppärän kokoisessa leipomosetissä on 3 hahmoa, mukaan lukien söpö koirahahmo. Setti vie rajattomiin hauskoihin roolileikkeihin. Aloituspalikat auttavat rakentamisen alkuun, joten leikkimiselle jää enemmän aikaa!
  • Tämä LEGO® Friends setti sisältää paljon söpöjä leipomotarvikkeita. Mukana on rinkeli, kulho, kypärä, muki, jäätelökauha, voisarvi, kakku, piirakka ja koiranluu.
  • Hieno yllätys- tai syntymäpäivälahja 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, joita haluat ilahduttaa kivalla yllätyksellä. Palkitse hyvästä suorituksesta lahjalla, joka viihdyttää tuntikausia ja opettaa rakennustaitoja.
  • Setti on 13 cm leveä, joten se sopii esille pieneenkin tilaan. Setin osat ovat yhteensopivia kaikkien LEGO® palikoiden kanssa, joten sitä voi myös laajentaa lasten rakennustaitojen kehittyessä.
  • Haluatkoilahduttaa pikku rakentajia entistä hauskemmalla rakennuskokemuksella? Nyt se onnistuu digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla! Zoomaus- ja kiertotyökalujen sekä haamu- ja tallennustilan avulla rakentaminen sujuu käden käänteessä.
  • 4+ setit opettavat lapset rakentamaan hauskalla tavalla. Helpot rakennusvaiheet kehittävät lasten itseluottamusta. Settien parissa lapset ja aikuiset löytävät rakentamisen ja yhdessä leikkimisen ilon.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että niitä on helppo käsitellä lasten pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.