Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Central Perk 21319

Nostalginen ja haluttu LEGO Ideas setti Frendit-klassikkokomediasarjan faneille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Central Perk
SKU 21319
EAN 5702016603842
Kappaleita 1070
Sarja LEGO Ideas
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 68,76 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Central Perk 21319 kuvaus

Älä anna elämäsi jumittua kakkosvaihteelle – kun alkaa sataa, mene LEGO CENTRAL PERK kahvilaan viettämään aikaa suositusta amerikkalaisesta Frendit-komediasarjasta tuttujen Rossin, Rachelin, Chandlerin, Monican, Joeyn ja Phoeben kanssa! Tämä hieno LEGO Ideas leikkisetti juhlistaa tv-sarjan 25 vuotta sitten esitettyä ensijaksoa, ja se sisältää paljon aitoja yksityiskohtia, jotka herättävät nostalgisia muistoja. Tilaa kahvit (ja muffinssi Monicalle) tiskiltä Guntherilta. Tarjoile Rachelin kanssa. Haukkaa pizzaa Joeyn kanssa. Leiki klassikkosarjan hauskoja keskusteluja sohvalla rentoutuvien ystävysten kanssa. Peitä kuitenkin korvasi, jos Ross soittaa pianoaan tai Phoebe laulaa lavalla. Halusitpa leikkiä tällä hauskalla rakennustuotteella tai vain asettaa sen näytteille, tämä hieno LEGO Ideas tuote pelastaa päiväsi, viikkosi, kuukautesi ja jopa vuotesi!

  • Tässä LEGO Ideas setissä on seitsemän syyskuun 2019 uutta minihahmoa: Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay ja Gunther.
  • CENTRAL PERK -kahvilarakennuslelussa on tuttu oleskelualue, jolla on sohva, nojatuoli, kaksi tuolia ja pöytä, palvelupiste, jossa on palikoista rakennettu kahvinkeitin, palvelutiski, kassakone, keksipurkki, jossa on kaksi keksielementtiä, ruokalistatauluelementti ja muita aitoja esineitä, lava musiikkiesityksiä varten ja sohva, lisätuoleja ja -pöytiä, kolme pylväselementtiä syyskuun 2019 uutena vihreän sävynä, sateenvarjoteline, jossa on kaksi sateenvarjoelementtiä, ikkuna, jossa on CENTRAL PERK -logokoriste, ulko-ovi ja kaksi palikoista rakennettua studiovalotelinettä, joissa on läpikuultavat valomaiset elementit.
  • Sarjan tähtien oleskelualueen voi nostaa sivuun leikkien helpottamiseksi.
  • Minihahmoilla on omia tv-sarjan inspiroimia tarvikkeitaan, kuten Rossin palikoista rakennettu kosketinsoitin ja seuraavattarvikkeet: Rachelin tarjotin ja kahvimuki, Monican muffini, Joeyn pizzalaatikko, pizzasiivu ja ”mieslaukku”, Chandlerin kannettava tietokone, Phoeben kitara ja Guntherin luuta.
  • Kahvilasetin muina tarvikkeina on sanomalehti, 15 kahvimukia ja ”Varattu”-kyltti sekä kolme maljakkoa ja rakennettavia kukkia.
  • Tässä Frendit-aiheisessa fanituotteeksi sopivassa LEGO rakennuslelussa on 1 079 osaa.
  • Tämän LEGO Ideas setin mukana tulee rakennusohjeet sisältävä vihkonen sekä tietoa tämän upean setin kehittäneestä fanista ja LEGO suunnittelijasta.
  • Rakenna tämä haluttu rakennuslelu ja aseta se näytteille tai luo omia suosikkikohtauksiasi amerikkalaisesta klassikkokomediasta.
  • Tämä Frendit-aiheinen lahjalelu on 11 cm korkea, 29 cm pitkä ja 22 cm leveä ja se on huomiota herättävä koriste huoneessa kuin huoneessa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.