Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Puumaja 21318

Yksityiskohtainen Puumaja-malli haastaa LEGO rakentajat ja inspiroi loputtomasti leikkej!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Puumaja
SKU 21318
EAN 5702016554205
Kappaleita 3036
Sarja LEGO Ideas
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 249,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Puumaja 21318 kuvaus

Rakenna tämä erittäin yksityiskohtainen 3 036-osainen LEGO Ideas 21318 Puumaja setti leikkeihin ja näytteille. Kokeneille LEGO rakentajille suunnattu haastava rakennelma sopii koko perheelle. Settiin kuuluu maisema-alusta ja kolme LEGO puumajamökkiä – makuuhuone, kylpyhuone ja lastenhuone. Puuhun voi vaihtaa joko vihreät kesälehdet tai keltaruskeat syksylehdet. Lehdet ja alustan kasvielementit on valmistettu kestävästi tuotetusta kasvipohjaisesta polyeteenimuovista. Puunlatvan ja mökkien katotvoi irrottaa leikkiä varten. Malli on täynnä leikkiin innostavia yksityiskohtia. Niihin lukeutuvat mm. rakennettava piknikpöytä ja tuolit, keinu, nuotio, aarrekartta ja aarteenmetsästykseen soveltuva kätketty jalokivi sekä makuuhuonemökin parvekkeella oleva veivattava nostolaite. Tämä syntymäpäivälahjaksi sopiva ainutlaatuinen luova setti sisältää äiti-, isä- ja lapsiminihahmot sekä lintuhahmon, joiden avulla voi leikkiä hauskoja perheleikkejä. Setti sisältää myös rakennusohjeet sisältävän vihkosen sekä tietoa tämän LEGO Ideas setin keksijästä – joka on itsekin sarjan fani – ja LEGO suunnittelijasta.

  • Tähän LEGO Ideas -settiin sisältyy neljä minihahmoa: äiti, isä ja kaksi lasta. Mukana on myös lintuhahmo.
  • Tämä haastava, 3 036-osainen rakennelma sisältää maisema-alustan, puun, johon voi vaihtaa vihreät kesälehdet tai keltaruskeat syksylehdet, sekä kolme LEGO puumajamökkiä – makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja lastenhuoneen.
  • Puunlatvan ja mökkien katot voi irrottaa leikkiä varten.
  • Maisema-alustaan kuuluu rakennettava piknikpöytä, neljä tuolia minihahmoille ja erilaisia elementtejä piknikkejä varten sekä rakennettava puro, keinu (joka roikkuu puusta), nuotio, kätketty jalokivi, kasvi- ja pensaselementtejä sekä tikkaat mökkeihin.
  • Puun lehdissä on yli 180 kasvielementtiä, jotka on valmistettu kestävästi tuotetusta sokeriruo’osta valmistetusta kasvipohjaisesta polyeteenimuovista. Myös puun ympärillä olevat kasvielementit on valmistettu tästä kasvipohjaisesta muovista. Tämä on ensimmäinen askel kohti LEGO Groupin kunnianhimoista tavoitetta valmistaa tuotteet kestävistä materiaaleista vuoteen 2030 mennessä.
  • Makuuhuonemökissä on rakennettava sänky ja erilaisia elementtejä, kuten piilotetut sakset (viittauksena setin keksijän päivätyöhön kampaajana), laiva pullossa, kompassi, kello sekä parveke, jonka käsin veivattavalla nostolaitteella voi nostaa tavaroita ylös mökkiin.
  • Kylpyhuoneessa on rakennettava kylpyamme, vessa ja lavuaari.
  • Lastenhuoneessa on kerrossänky ja erilaisia elementtejä, kuten kirja ja aarrekartta.
  • Tähän luovaan LEGO Ideas settiin sisältyy rakennusohjeet sisältävä vihkonen sekä tietoa tämän upean setin keksijästä – joka on itsekin sarjan fani – ja LEGO suunnittelijasta.
  • Mitat: korkeus 37 cm, leveys 27 cm ja syvyys 24 cm.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.