Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21167 Kauppa-asema

Monipuolinen lelu täynnä Minecraftista tuttuja suosikkiominaisuuksia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kauppa-asema
SKU 21167
Kappaleita 201
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21167 Kauppa-asema kuvaus

  • LEGO® Minecraft™ Kauppa-asema (21167) on monipuolinen rakennettava lelusetti, joka sisältää loputtomasti kaikille tuttua Minecraft-huvia: louhintaa, räjähdyksiä, salaperäisen kauppiaan, vihamielisen luurangon ja kaksi karkuteillä kirmaavaa laamaa!
  • Mukana on Minecraftista™ tuttuja suosittuja hahmoja ja olentoja: Steve, kauppias, luuranko ja kaksi laamaa. Setti sisältää myös hauskoja ominaisuuksia, kuten räjähtävän kaivoksen ja kauppa-aseman.
  • Lapset pääsevät auttamaan Steveä Minecraft™-toimintaseikkailuissa, joille ei näy loppua. Luvassa on räjähdyksiä kaivoksessa, taisteluita luurankoa vastaan, karanneiden laamojen kiinniottoa ja kauppias, jolla ei ole mitään kaupattavaa – ennen kuin salainen kahva paljastaa tavarat.
  • Tämä hauska lelusetti on hieno syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat viedä Minecraft™-seikkailunsa uudelle tasolle.
  • Minecraft™-malli on 14 cm korkea, 14 cm leveä ja 9 cm syvä. Se innostaa loputtomiin roolileikkeihin ja seikkailuihin. Leikit yltyvät, kun setti yhdistetään muihin LEGO® Minecraft leluihin.
  • Paristoja ei tarvita – uteliaiden lasten mielikuvitus riittää! Käytännönläheinen leikki kehittää lasten näppäryyttä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja.
  • Selkeät painetut ohjeet auttavat lapset alkuun tuttujen Minecraft™-ympäristöjen tutkimisessa. Lapset pääsevät heti viihtymään hauskojen ominaisuuksien ja upeiden hahmojen parissa.
  • LEGO® Minecraft™ rakennussarjoilla voi leikkiä Minecraft-verkkopelistä tuttuja jännittäviä seikkailuja. LEGO Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset mallit vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.