Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kauppa-asema 21167

Monipuolinen lelu tynn Minecraftista tuttuja suosikkiominaisuuksia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kauppa-asema
SKU 21167
EAN 5702016913453
Kappaleita 201
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kauppa-asema 21167 kuvaus

LEGO Minecraft Kauppa-asema (21167) sisältää suosittuja Minecraft-ominaisuuksia loputtomiin, luoviin roolileikkeihin: räjähtävä kaivos, vihamielinen luuranko, salaperäinen kauppias ja kaksi laamaa!

Monipuolinen lelusetti hauskoihin Minecraft-leikkeihin ja rakennuspuuhiin
Lapset viihtyvät Minecraft-kaivoksen parissa. Päähahmo Steve kaivaa niska limassa esiin arvokkaita rikkauksia ja aikoo viedä ne myyntiin kauppa-asemalle. Lasten tehtävänä on auttaa häntä pitämään puolensa jännittävissä Minecraft-seikkailuissa. Laamat ovat karkuteillä, jossakin räjähtää ja kaiken huipuksi vastaan tulee vihamielinen luuranko, eikä kauppiaallakaan näytä olevan mitään myytävää! Vai onko…? Lapset voivat paljastaa kätketyt esineet kääntämällä kahvaa.

Säntää ihka oikeiden Minecraft-rakennustehtävien ja taisteluiden pariin!
Etsitkö parasta syntymäpäivä- tai joululahjaa Minecraft-fanille? LEGO Minecraft setit tuovat verkkopelin hahmot ja huvit pelaajien käsiin.

  • LEGO Minecraft Kauppa-asema (21167) on monipuolinen rakennettava lelusetti, joka sisältää loputtomasti kaikille tuttua Minecraft-huvia: louhintaa, räjähdyksiä, salaperäisen kauppiaan, vihamielisen luurangon ja kaksi karkuteillä kirmaavaa laamaa!
  • Mukana on Minecraftista tuttuja suosittuja hahmoja ja olentoja: Steve, kauppias, luuranko ja kaksi laamaa. Setti sisältää myös hauskoja ominaisuuksia, kuten räjähtävän kaivoksen ja kauppa-aseman.
  • Lapset pääsevät auttamaan Steveä Minecraft-toimintaseikkailuissa, joille ei näy loppua. Luvassa on räjähdyksiä kaivoksessa, taisteluita luurankoa vastaan, karanneiden laamojen kiinniottoa ja kauppias, jolla ei ole mitään kaupattavaa – ennen kuin salainen kahva paljastaa tavarat.
  • Tämä hauska lelusetti on hieno syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat viedä Minecraft-seikkailunsa uudelle tasolle.
  • Minecraft-malli on 14 cm korkea, 14 cm leveä ja 9 cm syvä. Se innostaa loputtomiin roolileikkeihin ja seikkailuihin. Leikit yltyvät, kun setti yhdistetään muihin LEGO Minecraft leluihin.
  • Paristoja ei tarvita – uteliaiden lasten mielikuvitus riittää! Käytännönläheinen leikki kehittää lasten näppäryyttä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja.
  • Selkeät painetut ohjeet auttavat lapset alkuun tuttujen Minecraft-ympäristöjen tutkimisessa. Lapset pääsevät heti viihtymään hauskojen ominaisuuksien ja upeiden hahmojen parissa.
  • LEGO Minecraft rakennussarjoilla voi leikkiä Minecraft-verkkopelistä tuttuja jännittäviä seikkailuja. LEGO Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset mallit vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.