Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO ”Hylätty” kaivos 21166

Kaikille tuttua Minecraft-toimintaa Minecraft-suosikkihahmojen parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO ”Hylätty” kaivos
SKU 21166
EAN 5702016913446
Kappaleita 248
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO ”Hylätty” kaivos 21166 kuvaus

LEGO Minecraft Hylätty kaivos (21166) tuo kaikille tutun Minecraft-klassikkopelin toimintaseikkailut todelliseen maailmaan. Lapset auttavat pelin päähahmoa louhimaan, rakentamaan ja tutkimaan ympäristöään sekä selviytymään erilaisten vihamielisten olentojen jatkuvista hyökkäyksistä.

Konkreettisia Minecraft-kaivosseikkailuja
Lapset voivat liittyä Steven seuraan louhimaan hiiltä, rautaa ja timantteja. Tilanne on jännittävä, sillä pelottava Zombi, hirveä Hämähäkki ja elävä Lima hyökkäävät hänen kimppuunsa. Pelaajien on osattava houkutella vihamieliset olennot luolan suuaukolle ja käytettävä käsikäyttöistä laitetta juuri sopivaan aikaan, jotta viholliset jäävät soran alle.

Herätä Minecraft-seikkailut eloon LEGO rakennusleluilla!
Etsitkö parasta syntymäpäivä- tai joululahjaa Minecraft-fanille? LEGO Minecraft setit tuovat verkkopelin huvit pelaajien käsien ulottuville.

  • LEGO Minecraft Hylätty kaivos (21166) herättää kaikkien tuntemat Minecraftin toimintaseikkailut eloon todellisessa maailmassa. Lapset auttavat pelin päähahmoa louhimaan, rakentamaan ja tutkimaan ympäristöä erilaisten vihamielisten olentojen hyökkäillessä hänen kimppuunsa.
  • Mukana on Minecraft-maailmasta tuttuja hahmoja ja olentoja: Steve, Zombi, Hämähäkki ja elävä Lima. Setti sisältää myös hiili-, rauta- ja timanttiosia sekä vihollisten päälle romautettavan soratoiminnon.
  • Lasten on autettava Steveä louhimaan rikkauksia ja houkuteltava Zombi, Hämähäkki ja elämä Lima luolan sisäänkäynnille, jossa niiden niskaan kipataan soraa käsikäyttöisellä toiminnolla.
  • Hieno syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat viedä Minecraft-seikkailunsa uuteen ulottuvuuteen.
  • Tämä monipuolinen LEGO Minecraft lelu on 14 cm korkea, 19 cm leveä ja 12 cm syvä. Se innostaa loputtomiin mielikuvitusleikkeihin. Setin voi yhdistää helposti myös muihin LEGO Minecraft leluihin.
  • Paristoja ei tarvita. Tämän LEGO Minecraft setin voimanlähteenä toimii lasten mielikuvitus – joten hupi ei lopu kesken. Konkreettiset leikit kehittävät lasten näppäryyttä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja.
  • Selkeiden ohjeiden avulla leikki ja rakentaminen pääsevät alkuun heti, kun pakkaus on avattu. Siistit hahmot, hauskat toiminnot ja Minecraftista tutut ympäristöt odottavat leikkijöitä.
  • LEGO Minecraft rakennussarjoilla voi leikkiä Minecraft-verkkopelistä tuttuja jännittäviä seikkailuja. LEGO Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset mallit vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.