Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21166 ”Hylätty” kaivos

Kaikille tuttua Minecraft-toimintaa Minecraft-suosikkihahmojen parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO ”Hylätty” kaivos
SKU 21166
Kappaleita 248
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21166 ”Hylätty” kaivos kuvaus

  • LEGO® Minecraft™ Hylätty kaivos (21166) herättää kaikkien tuntemat Minecraftin toimintaseikkailut eloon todellisessa maailmassa. Lapset auttavat pelin päähahmoa louhimaan, rakentamaan ja tutkimaan ympäristöä erilaisten vihamielisten olentojen hyökkäillessä hänen kimppuunsa.
  • Mukana on Minecraft™-maailmasta tuttuja hahmoja ja olentoja: Steve, Zombi, Hämähäkki ja elävä Lima. Setti sisältää myös hiili-, rauta- ja timanttiosia sekä vihollisten päälle romautettavan soratoiminnon.
  • Lasten on autettava Steveä louhimaan rikkauksia ja houkuteltava Zombi, Hämähäkki ja elämä Lima luolan sisäänkäynnille, jossa niiden niskaan kipataan soraa käsikäyttöisellä toiminnolla.
  • Hieno syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat viedä Minecraft™-seikkailunsa uuteen ulottuvuuteen.
  • Tämä monipuolinen LEGO® Minecraft™ lelu on 14 cm korkea, 19 cm leveä ja 12 cm syvä. Se innostaa loputtomiin mielikuvitusleikkeihin. Setin voi yhdistää helposti myös muihin LEGO Minecraft leluihin.
  • Paristoja ei tarvita. Tämän LEGO® Minecraft™ setin voimanlähteenä toimii lasten mielikuvitus – joten hupi ei lopu kesken. Konkreettiset leikit kehittävät lasten näppäryyttä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja.
  • Selkeiden ohjeiden avulla leikki ja rakentaminen pääsevät alkuun heti, kun pakkaus on avattu. Siistit hahmot, hauskat toiminnot ja Minecraftista™ tutut ympäristöt odottavat leikkijöitä.
  • LEGO® Minecraft™ rakennussarjoilla voi leikkiä Minecraft-verkkopelistä tuttuja jännittäviä seikkailuja. LEGO Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset mallit vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.