Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Hevostalli 21171

Hevostenhoitoa ja pelottavia luurankoja Minecraft-pelaajille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hevostalli
SKU 21171
EAN 5702016913897
Kappaleita 241
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Hevostalli 21171 kuvaus

LEGO Minecraft Hevostalli (21171) yhdistää suositun online-pelin kaikki huvit ja seikkailut LEGO palikoiden loputtomiin luoviin mahdollisuuksiin ja viihdyttäviin hevosten hoitoleikkeihin.

Luovia leikkejä Minecraft-lelutallilla
Luovuutta, tuunaamista ja villinä laukkaavaa mielikuvitusta rakastavat lapset ihastuvat tähän monipuoliseen LEGO Minecraft settiin. Tallissa on avattavat ovet ja paljon aitoja Minecraft-yksityiskohtia, kuten kultainen porkkana ja timanttihaarniska. Lapset voivat hoitaa ja ruokkia hevosia, suunnitella esteradan ja taistella luurankoratsastajaa vastaan! Käytännön leikkeihin sopivan voi koota uudelleen eri tavoilla. Tämä lelun rakennussarja on huikean hieno lahja lapsille – niin Minecraft-pelaajille kuin hevoshulluillekin.

  • Kun lapset järjestävät ja rakentavat LEGO Minecraft Hevostallin (21171) uusiksi, he keksivät loputtomasti erilaisia viihdyttäviä leikkejä tuttujen Minecraft-hahmojen parissa.
  • Minecraftista pitävät lapset tunnistavat verkkopelin hevosmobit, tallirakennuksen ja aidot Minecraft-tarvikkeet, jotka innostavat käytännön leikkeihin.
  • Monipuolinen lelusetti kutsuu monenlaisiin roolileikkeihin. Lapset voivat ruokkia ja hoitaa hevosia, rakentaa esteradan hevoselleen ja taistella luurankoratsastajaa vastaan!
  • Tämä suositun online-pelin konkreettinen versio ilahduttaa 8 vuotta täyttäneitä Minecraft-pelaajia ja hevoshulluja.
  • Tämä setti on 9 cm korkea, 14 cm leveä ja 14 cm syvä. Sen voi rakentaa uudestaan eri tavoilla, joten sopii mainiosti leikkeihin, koristeeksi ja yhdistettäväksi muihin LEGO Minecraft setteihin.
  • Värikästä hevostallia ja sen ympäristöä täydentävät Minecraft-tarvikkeet, kuten heinäpaalit, kultainen porkkana ja hevosen timanttihaarniska.
  • LEGO Minecraft lelusetit tuovat Minecraft-pelaajille uuden tavan uppoutua suosikkipeliinsä. Hahmot, paikat ja yksityiskohdat heräävät eloon LEGO palikoiden ja osien kekseliään yhdistelmän ansiosta.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.