Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kiero metsä 21168

Rjhtvn aktiivinen Minecraft-seikkailu

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kiero metsä
SKU 21168
EAN 5702016913460
Kappaleita 287
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kiero metsä 21168 kuvaus

LEGO Minecraft Kiero metsä (21168) vie fanit jännittäviin ja räjähtäviin Minecraft-seikkailuihin todellisessa maailmassa.

Aktiivista toimintaa Minecraftiin ihastuneille lapsille
Tässä jännittävässä lelusetissä on paljon Minecraft-hahmoja ja ominaisuuksia, jotka lapset tunnistavat suositusta verkkopelistä. Pelaajien on autettava metsästäjätärtä ylittämään Kieron metsän vaarallinen maasto, jossa on putoavia kiviä, vihamielisiä olentoja, joita vastaan he joutuvat taistelemaan, ja laavajoki, joka heidän on ylitettävä. Lapset voivat kaataa puun tulisen laavavirran yli dynamiitin avulla, ylittää improvisoidun sillan ja jatkaa uusiin seikkailuihin.

  • Hemmottele Minecraftista innostunutta lasta LEGO Minecraft Kierolla metsällä (21168). Tämä aktiivinen lelusetti tuo jännittävät ja räjähdysherkät Minecraft-seikkailut todelliseen maailmaan.
  • Mukana on 4 hahmoa: metsästäjätär, jolla on jousi ja nuoli ja suojahaarniska, hoglin, jolla on liikuteltava pää, ja 2 pigliniä, joilla on miekat. Sisältää myös räjähdys- ja kivivyöryominaisuuksia.
  • Pelaajat auttavat metsästäjätärtä ylittämään maaston, jossa on vieriviä kiviä, vihamielisiä olentoja ja laavajoki. He kaatavat räjähteillä puun, jotta voivat käyttää sitä siltana uusiin seikkailuihin.
  • Tämä jännittävä LEGO maisema esittää realistisesti Minecraftin synkkää ja vaarallista Kieroa metsää.
  • Lapsille, jotka ovat täyttäneet 8 vuotta. Ihanteellinen lahja Minecraft-pelaajille, jotka haluavat tuoda rakastamansa verkkopelin todelliseen maailmaan.
  • Setti on 13 cm korkea, 25 cm pitkä ja 14 cm leveä. Sopii hienosti aktiivisiin leikkeihin ja näyttää upealta lapsen huonetta koristamassa.
  • LEGO Minecraft lelusetit tarjoavat Minecraft-faneille uuden tavan pelata suosikkipeliään. LEGO palikoiden ja osien kekseliäs käyttö herättää hahmot, ympäristöt ja ominaisuudet eloon.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.