Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21163 Punakiven taistelu

LEGO Minecraft Dungeons rakennuslelu ja lelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Punakiven taistelu
SKU 21163
EAN 5702016618303
Kappaleita 504
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21163 Punakiven taistelu kuvaus

  • LEGO® Minecraft Punakiven taistelu (21163) on hauska rakennussarja, jolla voit toteuttaa Minecraft™ Dungeons -pelistä tutut seikkailut. Suosituilla hahmoilla ja eri asentoihin liikuteltavilla jättiläisillä voi keksiä omia Dungeons-seikkailuja.
  • Mukana neljä Minecraft™-sankaria – Hex, Hedwig, Hal ja Valorie – punakivijättiläinen ja punakivigolem sekä paljon hauskoja Minecraft-aseita.
  • Luvassa on loputtomasti toimintaa, jännitystä ja seikkailuja. Lapset voivat ottaa yhteen punakivihirviön ja punakivigolemin kanssa ja liittyä Minecraft™-sankarien tiimiin päihittääkseen Arch-Illagerin kätyrit.
  • Etsitkö uutta Minecraft™-lelua 8 vuotta täyttäneelle? Monipuolinen LEGO® Minecraft Dungeons lelusetti on loistava syntymäpäivälahja lapsille, jotka etsivät uusia tapoja leikkiä suosikkipeliään.
  • Pelaajat voivat rakentaa tämän LEGO® Minecraft™ -rakennussarjan leikkeihinsä, muuntaa sen erilaiseksi ja leikkiä taas uusia seikkailuja. Eri asentoihin liikuteltavat 16 cm korkeat punakivihirviöt ovat eeppisen hauskaa kokoluokkaa.
  • Hirviömäisen hienossa Minecraft™-toimintalelussa ei tarvita paristoja, sillä se toimii lasten mielikuvituksella! Käytännönläheinen leikki kehittää lasten näppäryyttä, luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Leiki yksin tai muiden kanssa.
  • Selkeiden ohjeiden avulla leikki ja rakentaminen pääsevät alkuun heti, kun pakkaus on avattu. Siistit hahmot, hauskat toiminnot ja tutut ympäristöt odottavat leikkijöitä.
  • LEGO® Minecraft™ rakennussarjoilla voi toteuttaa Minecraft™-verkkopelistä tuttuja jännittäviä seikkailuja. LEGO Minecraft settien korkealaatuiset, aidonnäköiset hahmot vievät lasten leikkikokemuksen uuteen ulottuvuuteen!
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.