Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Taivastorni 21173

Taivaan tydelt Minecraft-seikkailuja

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Taivastorni
SKU 21173
EAN 5702016913910
Kappaleita 565
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 52,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Taivastorni 21173 kuvaus

LEGO Minecraft Taivastorni (21173) on täynnä aitoa toimintaa ja monipuolisia ympäristöjä, joita Minecraftista pitävät lapset voivat järjestellä uusiksi kerta toisensa jälkeen loputtomia pilviseikkailuja varten.

Taivaita hipovaa Minecraft-luovuutta
Lapset voivat käyttää aitoja Minecraft-toimintoja, lentää taivaalla ja rakentaa leijuvan sepän talon, korkealle kohoavan tornin ja puutarhasaaren. Leikeissä voi tehdä vaikka mitä: kasvisten kasvattamisesta lentäviä aaveita vastaan taistelemiseen. Tämän paljon tarvikkeita sisältävää lelusettiä voi muunnella loputtomasti. Lapset voivat rakentaa osista jotain ihan uutta ja keksiä ilokseen seikkailuja, joille ei näy loppua. Aivan kuten verkkopelissä, mutta luovasti palikoista rakentaen.

  • LEGO Minecraft Taivastorni (21173) sisältää monipuolisia rakennettavia ympäristöjä, jotka voi järjestellä rajattomasti uusiksi. Ne innostavat Minecraft-seikkailuihin, jotka eivät lopu koskaan.
  • Sisältää elytra-siipiä kantavan lentäjän hahmon, netheriittikypärän, ilotuliteraketin ja kolmikärjen, 2 lentävää aavetta, oranssin raidallisen kissan ja paljon pelistä tuttuja tarvikkeita.
  • Tämä upean monipuolinen lelusetti kannustaa lapsia muokkaamaan luomuksiaan aina uudestaan ja heittäytymään uusiin seikkailuihin. Aivan kuin videopelissä, mutta luovasti palikoista rakentaen.
  • Minecraft-pelaajat ja 8 vuotta täyttäneet luovat rakentajat syventyvät loputtomiin kiehtoviin seikkailuihin tämän mielikuvitusta kutittelevan lelusetin parissa.
  • Tämä eri tavoilla koottava setti on 18 cm korkea, 15 cm leveä ja 12 cm syvä. Se sopii mainiosti kekseliäisiin leikkeihin, luovaksi koristeeksi ja yhdistettäväksi muihin LEGO Minecraft setteihin.
  • Värikäs lelusetti sisältää monia aitoja Minecraft-tarvikkeita, kuten työpöydän, alasimen, tahkon, sielulyhtyjä, perunoita, punajuuria ja kalatynnyrin.
  • LEGO Minecraft lelusetit tuovat Minecraft-pelaajille uuden tavan uppoutua suosikkipeliinsä. Hahmot, paikat ja yksityiskohdat heräävät eloon LEGO palikoiden ja osien kekseliään yhdistelmän ansiosta.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.