Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Viidakkohirviö 21176

Minecraft-kaaosta Viidakkohirvin tapaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Viidakkohirviö
SKU 21176
EAN 5702017035949
Kappaleita 489
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Viidakkohirviö 21176 kuvaus

Kukaan ei ole turvassa viidakossa, jossa LEGO Minecraft Viidakkohirviö (21176) asustaa. Tämä luova rakennuslelusetti sisältää halutun hirviön sekä hienoja Minecraft-hahmoja ja -ominaisuuksia.

Upea Minecraft-viidakkohirviö
Minecraft-pelaajat ihastuvat saadessaan käsiinsä tämän suuren rettelöivän hirviön. Viidakkohirviö on Minecraft-viidakon supertähti, koska sillä on suuri liikkuva pää, avautuva kita ja mitä mainioin murskaamiseen sopiva käsi. Moniin kekseliäisiin ja viihdyttäviin leikkeihin innostavat myös setin Minecraft-tutkimusretkeilijä, arkeologi, lumottu creeper, luuranko, rautajätti ja rakennettava taipuisa kasvi, jonka terälehtiin voi tarttua kiinni. Tätä ympäristöä voi muuntaa loputtomasti uuteen uskoon. Minecraftista innostuneet lapset voivat rakennella loputtomasti huomiota herättäviä kokoonpanoja ja järjestellä niitä uusilla tavoilla.

  • Stavebnice Příšera z džungle (21176) od LEGO Minecraft obsahuj LEGO Minecraft Viidakkohirviö (21176) setti sisältää halutun Minecraft-hirviön sekä huikeita Minecraft-hahmoja ja -yksityiskohtia.
  • Kaikille tutun Viidakkohirviön lisäksi setti sisältää tutkimusmatkailijan ja arkeologin hahmot, lumotun creeperin, luurangon, rautajätin ja taipuisan kasvin, jonka terälehtiin voi tarttua kiinni.
  • Viidakkohirviön voi asetella erilaisiin asentoihin, sillä sen käsivarret, pää, kita, jalat ja vyötärö liikkuvat. Lapset keksivät sen kanssa loputtomasti leikkejä ja esittelevät sitä mielellään.
  • Ilahduta Minecraft-pelaajaa erityisellä lelulla. LEGO Minecraft Viidakkohirviö on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Viidakkohirviö on 15 cm korkea. Se sopii mainiosti mielikuvitusleikkeihin, luovaksi koristeeksi ja yhdistettäväksi muihin LEGO Minecraft setteihin.
  • Viidakkohirviö seisoo tukevasti suurella rakennuslevyllä. Liikuteltava kasvihirviö, jalusta ja bambukasvi rakennetaan omille pienemmille rakennuslevyille, joten rakennelmia voi muuntaa rajattomasti.
  • LEGO Minecraft lelusettien parissa Minecraft-pelaajat voivat uppoutua suosikkipeliinsä uudella tavalla. Hahmot, paikat ja yksityiskohdat heräävät eloon LEGO palikoiden ja osien kekseliään yhdistelmän ansiosta.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.