Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21176 Viidakkohirviö

Minecraft-kaaosta Viidakkohirviön tapaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 21176
Kappaleita 489
Sarja LEGO Minecraft
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21176 Viidakkohirviö kuvaus

  • Stavebnice Příšera z džungle (21176) od LEGO® Minecraft™ obsahuj LEGO® Minecraft™ Viidakkohirviö (21176) setti sisältää halutun Minecraft-hirviön sekä huikeita Minecraft-hahmoja ja -yksityiskohtia.
  • Kaikille tutun Viidakkohirviön lisäksi setti sisältää tutkimusmatkailijan ja arkeologin hahmot, lumotun creeperin™, luurangon, rautajätin ja taipuisan kasvin, jonka terälehtiin voi tarttua kiinni.
  • Viidakkohirviön voi asetella erilaisiin asentoihin, sillä sen käsivarret, pää, kita, jalat ja vyötärö liikkuvat. Lapset keksivät sen kanssa loputtomasti leikkejä ja esittelevät sitä mielellään.
  • Ilahduta Minecraft™-pelaajaa erityisellä lelulla. LEGO® Minecraft Viidakkohirviö on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Viidakkohirviö on 15 cm korkea. Se sopii mainiosti mielikuvitusleikkeihin, luovaksi koristeeksi ja yhdistettäväksi muihin LEGO® Minecraft™ setteihin.
  • Viidakkohirviö seisoo tukevasti suurella rakennuslevyllä. Liikuteltava kasvihirviö, jalusta ja bambukasvi rakennetaan omille pienemmille rakennuslevyille, joten rakennelmia voi muuntaa rajattomasti.
  • LEGO® Minecraft™ lelusettien parissa Minecraft-pelaajat voivat uppoutua suosikkipeliinsä uudella tavalla. Hahmot, paikat ja yksityiskohdat heräävät eloon LEGO palikoiden ja osien kekseliään yhdistelmän ansiosta.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.