Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO House 21037

Rakenna oma LEGO House!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO House
SKU 21037
Kappaleita 774
Sarja LEGO Architecture
Ikä 12+ vuotta
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO House 21037 kuvaus

Juhli luovuutta, innovaatiota ja maailman suosituinta palikkaa tällä upealla LEGO House -mallilla. Billundissa Tanskassa sijaitsee tämä valtava leikkisien oppimisaktiviteettien keskus, jossa kaikenikäiset vierailijat ja LEGO fanit voivat uppoutua huikeaan LEGO kokemukseen. Tämä erittäin yksityiskohtainen malli vangitsee rakennelman hätkähdyttävän ja mielikuvituksellisen arkkitehtuurin 21 ainutlaatuisella, toisiinsa lomittuvalla, palikan muotoisella huoneella, läpinäkyvällä julkisivulla, jonka läpi valo virtaa koko rakennukseen, monivärisellä katolla, kattoterasseilla ja valtavilla ulkoportailla. Kun poistat katon palikanmuotoisen lakikiviosion, pääset aukiolle, jossa on suuri portaikko ja LEGO luovuuden puu.

  • LEGO Architecturen tulkinta arkkitehtonisesta maamerkistä, LEGO Housesta.
  • Talossa on 21 ainutlaatuista toisiinsa yhdistyvää palikanmuotoista huonetta, läpikuultavia julkisivuelementtejä, monivärisiä katto-osioita ja valtavat ulkoportaat.
  • Kun katon palikanmuotoinen lakikiviosio irrotetaan, alta paljastuu sisäaukio, jossa on portaat ja LEGO Tree of Creativity, luovuuden puu.
  • Sisältää koristeellisen ”LEGO House” -nimikyltin.
  • Mukana on vihkonen, jossa on tietoja talon suunnittelusta, arkkitehtuurista ja historiasta. (Vain englanniksi ja tanskaksi.)
  • LEGO Architecture on LEGO palikoilla toteutettava kunnianosoitus arkkitehtuurille, ja se on tarkoitettu kaikille matkailusta, arkkitehtuurista, historiasta ja designista kiinnostuneille.
  • Setti sisältää yli 770 LEGO osaa.
  • Korkeus 6 cm, leveys 22 cm ja pituus 19 cm.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.