Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Luovat rakennuspalikat 11016

Inspiroiva LEGO lelusetti luoville lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luovat rakennuspalikat
SKU 11016
EAN 5702016972054
Kappaleita 1201
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Luovat rakennuspalikat 11016 kuvaus

Päästä luovuus valloilleen tämän 1 200-osaisen LEGO Classic Luovat rakennuspalikat (11016) lelusetin avulla. Setissä on 7 inspiroivaa rakennusideaa leikkien aloittamiseen ja niin laaja valikoima LEGO palikoita, muotoja ja ilmeikkäillä silmillä varustettuja osia, että lapset voivat rakentaa vapaasti mitä keksivät!

Vaikuttava LEGO lahja aloitteleville rakentajille
Neljä vuotta täyttäneet pojat ja tytöt ihastuvat inspiroiviin rakennusideoihin, kuten vesimyllyyn, isoon lintuun, mustekalaan, päärynään, omenapuuhun, avaruussukkulaan ja juustosiivun päällä olevaan hiireen. Malleille on selkeät rakennusohjeet, joten ensikertalaisetkin voivat kokea omien LEGO lelujen rakentamisen ylpeyden.

Loputtomia luovia leikkejä lapsille
LEGO Classic lelusetit ovat täynnä ideoita ja inspiraatiota. Jännittäville malleille on selkeät rakennusohjeet. Leikkiessään ja rakentaessaan lapset oppivat luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja, jotka kestävät eliniän. Oppiminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

  • Auta lapsia kehittämään keskeisiä elämäntaitoja tämän 1 200-osaisen LEGO Classic Luovat rakennuspalikat (11016) setin avulla. Mukana on 7 hauskaa rakennusmallin ideaa ja laaja valikoima palikoita, erimuotoisia osia ja silmiä luovaan rakentamiseen.
  • Pakkaus sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen vesimyllyn, suuren linnun, mustekalan, päärynän, omenapuun, avaruussukkulan ja hiiren juustopaloineen. Mukana on paljon ylimääräisiä LEGO osia tekemään leikeistä entistä hauskempia.
  • Lapset voivat rakentaa pakkauksen rakennusmallien ideoita leikkeihinsä ja heittäytyä sitten luoviksi ja keksiä uusia ja mielikuvituksellisia tapoja rakentaa jännittäviä LEGO leluja.
  • Tämä korkealaatuinen LEGO rakennuslelusetti on mieleenpainuva joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Sisältää 1 200 alkuperäistä LEGO osaa, joista lapset voivat rakentaa mitä ikinä keksivät!
  • Pakkaus sisältää erilliset palikkapussit jokaiselle rakennelmalle. Valitse vain malli, avaa palikkapussi ja voit aloittaa!
  • Jokaisen setin mukana on selkeät mallien rakennusohjeet, joiden avulla ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan iloa ja ylpeyttä itse rakentamistaan LEGO leluista.
  • LEGO Classic lelut antavat lapsille ideoita ja inspiraatiota. Lapset oppivat luovia ja fyysisiä taitoja, jotka kestävät koko elämän, ja samalla he kokevat omien LEGO lelujen rakentamisen ilon.
  • LEGO palikat ja osat valmistetaan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska leikkiä.
  • Kaikki LEGO City rakennuslelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.