Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Luovat siniset palikat 11006

Sytyt lasten mielikuvitus tll klassisella rakennuslelulla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luovat siniset palikat
SKU 11006
EAN 5702016616576
Kappaleita 52
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 4,86 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Luovat siniset palikat 11006 kuvaus

Mielenkiintoinen sininen LEGO palikkavalikoima lapsille. Täynnä ideoita ja inspiraatiota. Kun lapset rakentavat, leikkivät ja rakentavat uudelleen, tämä ajaton rakennuslelu vapauttaa heidän luovuutensa ja opettaa taitoja, jotka kestävät eliniän.

Aloita luova rakentaminen tästä LEGO aloitussetistä
Neljä vuotta täyttäneistä lapsista on mahtavaa leikkiä kolmella helposti rakennettavalla LEGO lelulla. Selkeät ohjeet ja hauskat ominaisuudet käynnistävät mielikuvitusleikin. Setti sisältää sinisen valaan, jolla on isot pyöreät silmät ja vesisuihku, sekä junan pyörivine pyörineen ja minirobotin liikkuvine käsineen. Luova hupi jatkuu lasten yhdistellessä palikoista erilaisia malleja. Hauskuus nousee huippuunsa, kun palikoista rakennetaan loputtomasti kekseliäitä luomuksia.

LEGO palikat kehittävät tärkeitä taitoja
LEGO Classic rakennussetit avaavat ovet rajattomaan leikkiin ja itseilmaisuun. Rakentaminen, luominen ja mielikuvitus kehittävät tulevaisuudessa tarvittavia tärkeitä taitoja.

 • Sinisten LEGO palikoiden valikoima innostaa 4 vuotta täyttäneitä lapsia rakentamaan, luomaan ja kuvittelemaan. Monipuolinen lelu on täynnä luovia mahdollisuuksia, kuten 3 helposti rakennettavaa mallia sekä loputtomasti rakennusmahdollisuuksia.
 • 52-osaisesta sarjasta syntyy sinivalas, juna ja robotti, joiden hauskat ominaisuudet kannustavat mielikuvitukselliseen leikkiin. Omien luomusten rakentaminen kehittää lasten tärkeitä taitoja, jotka kestävät eliniän.
 • Kolmen lelun rakentaminen on hauskaa jo sinällään. Mutta kun lapset keksivät muokata malleista omia luomuksiaan, ihan kaikki on mahdollista. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin LEGO leluihin.
 • Huikean hieno rakennuslelu aloittelijoille sekä kaikille, jotka haluavat täydentää LEGO palikkakokoelmaansa. Tämä monipuolinen opettavainen lelu on erinomainen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja pojille ja tytöille.
 • LEGO Classic Luovat siniset palikat setti kulkee kätevästi mukana, joten lapset voivat jatkaa luovaa hauskanpitoa kaikkialla. Lisää leikkimahdollisuuksia saat yhdistämällä mallit muihin LEGO setteihin.
  Lelu toimii lasten mielikuvituksella – joten hupi ei lopu kesken! Konkreettiset leikit kehittävät lasten kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat lapsille onnistumisen ilon.
 • Mielikuvitusleikki alkaa heti, kun pakkaus on avattu.
 • Yksinkertaisten, selkeiden ohjeiden ansiosta lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään. Ja kun leikki on käynnissä, luovalle huville ei näy loppua.
 • LEGO Classic setit ovat täynnä ideoita ja inspiraatiota. Mielenkiintoinen palikkavalikoima ja jännittävät osat innostavat loputtomiin leikkeihin. Lasten luovan ajattelun kehittäminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja intuitiivista.
 • LEGO lelut täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • LEGO täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO palikoita ja paloja, jotta sinä voit olla varma, että lelu on turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.