Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Luovan rakentajan valkoiset palikat 11012

Hert lasten luovuus tll rakennuslelujen klassikolla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luovan rakentajan valkoiset palikat
SKU 11012
EAN 5702016889277
Kappaleita 60
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 4,86 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Luovan rakentajan valkoiset palikat 11012 kuvaus

LEGO Classic Luovan rakentajan valkoiset palikat (11012) lelusetti on täynnä ideoita ja inspiraatiota, jotka saavat lasten luovuuden vauhtiin. Neljä vuotta täyttäneet pikku rakentajat ihastuvat kolmeen helppoon LEGO lelun rakennusideaan: lumiukko ja luuta, lammas kukkapellolla sekä lokki ja kala. Ja luovat leikit jatkuvat, kun lapset yhdistelevät palikoita, muuntelevat malleja sekä rakentavat omia keksintöjään.

Vaiheittaiset digitaaliset ohjeet
Tässä LEGO Classic lelusetissä on selkeät rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden zoomaus- ja kiertotyökaluja sisältävien interaktiivisten ohjeiden avulla LEGO rakentaminen on todellakin lasten leikkiä!

Kehittää tärkeitä elämäntaitoja
LEGO Classic rakennussarjat antavat lapsille ideoita ja inspiraatiota jännittävillä malleilla, jotka innostavat rajattomiin vapaisiin leikkeihin ja kehittävät lasten luovuutta ja motorisia taitoja.

  • 4 vuotta täyttäneet lapset voivat rakentaa, luoda ja keksiä LEGO Classic Luovan rakentajan valkoisilla palikoilla (11012). Sisältää 3 helposti rakennettavaa malli-ideaa, joilla luova rakentaminen pääsee alkuun.
  • Mitä pakkaus sisältää? Tämä 60-osainen lelusetti sisältää kaikki tarvittavat LEGO palikat, joita lapset tarvitsevat rakentaakseen lumiukon ja luudan, lampaan kukkaniityllä ja lokin ja kalan – tai mitä ikinä he keksivätkin.
  • Lapsista on hauska rakentaa 3 setin sisältämää hauskaa malli-ideaa ja leikkiä niillä. Lapset voivat myös yhdistellä palikoita ja osia muihin LEGO setteihin, jolloin hauskat leikit yltyvät entisestään!
  • Sopii mainiosti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi uusille LEGO rakentajille ja lapsille, jotka haluavat laajentaa LEGO palikkakokoelmaansa.
  • Lapset voivat ottaa luovat leikit mukaansa minne menevätkin tämän näppäränkokoisen LEGO Classic Luovan rakentajan valkoiset palikat lelusetin avulla.
  • Pakkauksessa on erillisiä palikkapusseja, jotka sisältävät kunkin rakennelman LEGO osat. Valitse vain malli, avaa palikkapussi ja aloita!
  • Setille on painetut rakennusohjeet, ja Instructions PLUS -ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Ohjeiden zoomaus-, kierto- ja visualisointityökalut herättävät rakennusprosessin eloon.
  • LEGO Classic rakennussarjat ovat täynnä ideoita ja inspiraatiota loputtomiin luoviin leikkeihin. Lasten luovuuden ja ongelmanratkaisutaitojen kehittäminen ei ole ollut koskaan näin hauskaa!
  • LEGO lelut täyttävät alan tiukimmat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Kaikki LEGO rakennuslelut testataan huolellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.