Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 11012 Luovan rakentajan valkoiset palikat

Herätä lasten luovuus tällä rakennuslelujen klassikolla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luovan rakentajan valkoiset palikat
SKU 11012
Kappaleita 60
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 6,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 11012 Luovan rakentajan valkoiset palikat kuvaus

  • 4 vuotta täyttäneet lapset voivat rakentaa, luoda ja keksiä LEGO® Classic Luovan rakentajan valkoisilla palikoilla (11012). Sisältää 3 helposti rakennettavaa malli-ideaa, joilla luova rakentaminen pääsee alkuun.
  • Mitä pakkaus sisältää? Tämä 60-osainen lelusetti sisältää kaikki tarvittavat LEGO® palikat, joita lapset tarvitsevat rakentaakseen lumiukon ja luudan, lampaan kukkaniityllä ja lokin ja kalan – tai mitä ikinä he keksivätkin.
  • Lapsista on hauska rakentaa 3 setin sisältämää hauskaa malli-ideaa ja leikkiä niillä. Lapset voivat myös yhdistellä palikoita ja osia muihin LEGO® setteihin, jolloin hauskat leikit yltyvät entisestään!
  • Sopii mainiosti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi uusille LEGO® rakentajille ja lapsille, jotka haluavat laajentaa LEGO palikkakokoelmaansa.
  • Lapset voivat ottaa luovat leikit mukaansa minne menevätkin tämän näppäränkokoisen LEGO® Classic Luovan rakentajan valkoiset palikat lelusetin avulla.
  • Pakkauksessa on erillisiä palikkapusseja, jotka sisältävät kunkin rakennelman LEGO® osat. Valitse vain malli, avaa palikkapussi ja aloita!
  • Setille on painetut rakennusohjeet, ja Instructions PLUS -ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta. Ohjeiden zoomaus-, kierto- ja visualisointityökalut herättävät rakennusprosessin eloon.
  • LEGO® Classic rakennussarjat ovat täynnä ideoita ja inspiraatiota loputtomiin luoviin leikkeihin. Lasten luovuuden ja ongelmanratkaisutaitojen kehittäminen ei ole ollut koskaan näin hauskaa!
  • LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Kaikki LEGO® rakennuslelut testataan huolellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.