Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Maailman ympäri 11015

Luovan huvin maailma

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Maailman ympäri
SKU 11015
EAN 5702016914146
Kappaleita 950
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Maailman ympäri 11015 kuvaus

LEGO Classic Maailman ympäri (11015) lelusetissä on 15 rakennusideaa, jotka perustuvat kaikille tuttuihin eläimiin ja kohteisiin eri puolilta maailmaa. Lapset saavat myös värikkään kartan, joka esittää kunkin eläimen ja kasvin kotimannerta. Ja koska setti sisältää niin laajan valikoiman LEGO osia ja paljon lisäpalikoita, luovuus voi virrata vapaasti.

Mitä pakkaus sisältää?
Pakkauksessa on kaikki tarvittava valkopäämerikotkan, kaktuksen, papukaijan, krokotiilinpoikasen, miekkavalaan, leijonan, palmun, kirahvin, linja-auton, kengurun poikasineen, maakarhun, aasialaisen talon, pingviinin, jolla on poikanen ja kala, purjeveneen ja lentokoneen rakentamiseen.

Täydellinen valinta 4 vuotta täyttäneille lapsille
Tämän luovan lelusetin jokaisen rakennelman mukana on selkeät vaihekohtaiset rakennusohjeet, joiden avulla ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan iloa ja ylpeyttä itse rakentamistaan LEGO leluista.

Kehittää tärkeitä elämäntaitoja
LEGO Classic rakennussarjojen innostavat, jännittävät mallit antavat lapsille ideoita ja inspiraatiota rajattomiin leikkeihin. Samalla ne kehittävät lasten luovuutta ja motorisia taitoja.

  • Esittele lapsille maailman tutuimpia eläimiä ja kohteita tämän LEGO Classic Maailman ympäri (11015) lelusetin avulla. Se sisältää 15 innostavaa rakennusmallia 4 vuotta täyttäneille lapsille, joiden pohjalta on kiva ideoida lisää rakennelmia.
  • Rakenna valkopäämerikotka, kaktus, papukaija, krokotiilinpoikanen, miekkavalas, leijona, palmu, kirahvi, linja-auto, kenguru poikasineen, maakarhu, aasialainen talo, purjevene ja lentokone sekä pingviini, jolla on poikanen ja kala!
  • Lapsista on hauska rakentaa setin 15 hauskaa mallia ja leikkiä niillä. Mukana on myös värikäs seinäkartta, josta he näkevät jokaisen rakentamansa eläimen ja kasvin kotimantereen.
  • Tämä luova rakennuslelu sopii mainiosti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi uusille LEGO rakentajille ja lapsille, jotka haluavat laajentaa LEGO palikkakokoelmaansa.
  • Sisältää 950 ainutlaatuista LEGO osaa, joista lapset voivat rakentaa mitä ikinä keksivät! He voivat myös yhdistää setin palikoita ja osia muihin LEGO setteihin entistä hauskempiin leikkeihin.
  • Pakkaus sisältää 4 erillistä palikkapussia, joista jokaisessa on LEGO osat 3–4 rakennelmaan. Valitse haluamasi malli, avaa palikkapussi ja aloita hauskanpito!
  • Jokaisen setin mukana on selkeät mallien rakennusohjeet, joiden avulla ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan iloa ja ylpeyttä itse rakentamistaan LEGO leluista.
  • LEGO Classic rakennussarjat ovat täynnä ideoita ja inspiraatiota loputtomiin luoviin leikkeihin. Lasten luovuuden ja ongelmanratkaisutaitojen kehittäminen ei ole ollut koskaan näin hauskaa!
  • LEGO lelut täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Kaikki LEGO rakennuslelut testataan huolellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.