Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Lentokone ja lentokenttä 10961

Anna lasten mielikuvitukselle siivet tll lentokonelelusetill

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lentokone ja lentokenttä
SKU 10961
EAN 5702017086439
Kappaleita 28
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Lentokone ja lentokenttä 10961 kuvaus

Lähetä taaperon mielikuvitus joka päivä matkalle eri kohteeseen LEGO DUPLO Kaupunki Lentokone ja lentokenttä (10961) lelusetin avulla.

Yhteisiä lentoseikkailuja alle kouluikäisen kanssa
Leiki jännittäviä seikkailuja ja pidä hauskaa matkustajalentokoneen kyydissä. Lähde lennolle isän ja tyttären kanssa tapaamaan perhettä ja ystäviä. Lentokoneen yläosan voi irrottaa, jolloin sisältä paljastuu lisää leikkitilaa. Lentokentän oven voi avata ja lennonjohtotornia voi kääntää, ja matkatavaroille on hauska liukumäki. Luvassa on paljon haleja, kun pääset perille!

Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin
LEGO DUPLO lelut kutsuvat pienet lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, ilmaisemaan itseään ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO-lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • Suuntaa lentomatkoille ja suuriin seikkailuihin LEGO DUPLO Kaupunki Lentokone ja lentokenttä (10961) setillä ja lähetä taaperon mielikuvitus joka päivä uuteen matkakohteeseen.
  • Sisältää 3 DUPLO hahmoa – isän, tytön ja lentäjän – lentokoneen, jonka katon voi irrottaa, pyörivän lennonjohtotornin ja liukumäen matkalaukuille.
  • Hauskat tarvikkeet, kuten nallekarhu, lippu ja avattava matkalaukku, tuovat lentomatkaleikkeihin lisää todentuntua.
  • Lentomatkojen ja perhetapaamisten leikeissä vanhemmat ja pienet lapset saavat kokea yhdessä upeita seikkailuja, jännittäviä tapahtumia ja tärkeitä kehitysaskelia.
  • Etsitkö hauskaa lentomatka-aiheista lelusettiä lennokkaalle 2 vuotta täyttäneelle lapselle? LEGO DUPLO Kaupunki Lentokone ja lentokenttä on setti, joka saa lasten mielikuvituksen nousemaan siiville!
  • Lelusetti on 22 cm korkea, 38 cm leveä ja 29 cm syvä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO DUPLO setteihin antamaan ideoita uusiin kekseliäisiin leikkeihin.
  • Selkeiden rakennusohjeiden yksinkertainen kuvatarina liittyy setin osiin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä yksityiskohtia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin voivat osallistua.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.