Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10933 Torninosturi ja rakennustyömaa

Kiireinen rakennustyömaa – täynnä taitoja kehittäviä toimintoja

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Torninosturi ja rakennustyömaa
SKU 10933
Kappaleita 123
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10933 Torninosturi ja rakennustyömaa kuvaus

  • LEGO® DUPLO® Torninosturi ja rakennustyömaa (10933) on kiireinen rakennustyömaa täynnä huikeita ajoneuvoja, makeita toimintoja ja erilaisia hahmoja, jotka innostavat roolileikkiin ja oppimaan uusia taitoja.
  • Sisältää viisi nykyaikaista hahmoa ja neljä ajoneuvoa – suuren ja pienen raivaustraktorin, kippiauton, kaivurin ja nosturin. Niissä on hienoja toimintoja, kuten työntömoottori, äänet, valot ja toimiva vinssi.
  • Valot ja äänet herättävät työmaan eloon. Lapset voivat nostaa työmaavessan paikalleen nosturilla, toimittaa paikalle rakennustarvikkeita ja siistiä kadut puhtaiksi. Ruokatunti nakkisämpyläkojulla on päivän kohokohta!
  • Kun etsit parasta lahjaa taaperon kehitystarpeisiin, tässä rakennustyömaalelussa on kaikki, mitä 2 vuotta täyttänyt rakennustyöläinen käytännölliseltä lelultaan kaipaa.
  • Päärakennus nostureineen on 40 cm korkea, 20 cm leveä ja 25 cm syvä. Yhdessä pieneen käteen sopivien osien kanssa se innostaa lapset huikeisiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Leikki toimii lasten mielikuvituksella; valot ja äänet toimivat kolmella LR41- ja kolmella LR44-nappiparistolla, jotka sisältyvät pakkaukseen.
  • Selkeiden ohjeiden ansiosta vanhemmat ja taaperot osaavat rakentaa monipuolisen setin hei, kun pakkaus on saatu avattua. Ohjeilla lelun upeista ominaisuuksista saa heti kaiken irti.
  • Loputtomiin leikkeihin suunnitellut LEGO® DUPLO® lelusetit on kehitetty viihdyttämään taaperoita ja kehittämään luovuutta. Setit sisältävät tuttuja ympäristöjä, hauskoja hahmoja ja taaperoille helppokäyttöiset osat.
  • LEGO® DUPLO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi rakennuspalikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen pikku rakentajan LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.