Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Torninosturi ja rakennustyömaa 10933

Kiireinen rakennustymaa tynn taitoja kehittvi toimintoja

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Torninosturi ja rakennustyömaa
SKU 10933
EAN 5702016618228
Kappaleita 123
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 104,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Torninosturi ja rakennustyömaa 10933 kuvaus

LEGO DUPLO Torninosturi ja rakennustyömaa (10933) on täynnä ajoneuvoja, toimintoja ja hahmoja, jotka innostavat roolileikkeihin ja uusien taitojen oppimiseen.

Kiireinen rakennustyömaa kutsuu loputtomiin leikkeihin
Pienillä rakentajilla riittää tekemistä koko päiväksi tutkiessaan kiireisen työmaan toimintoja. Suurella ja pienellä raivaustraktorilla, kippiautolla, kaivurilla ja nosturilla taaperot ja vanhemmat voivat yhdessä kuljettaa työmaalle tarvikkeita, rakentaa torneja ja raivata tiet puhtaiksi. Ruokatunnilla käydään työmaan nakkisämpyläkojulla!

Monipuolinen setti täynnä toimintoja
Setti sisältää viisi nykyaikaista hahmoa – naispuolisen maalarin ja nosturikuskin, kaksi rakennustyöläistä ja nakkisämpylöiden myyjän – sekä erilaisia toimintoja, kuten ääni- ja valopalikoita ja raivaustraktorin, jossa on työntömoottori. Lapset viihtyvät setin parissa ja keksivät aina uusia tarinoita. Ja kun on aika laajentaa rakennusseikkailuja, setin voi yhdistää muihin LEGO DUPLO rakennussarjoihin.

  • LEGO DUPLO Torninosturi ja rakennustyömaa (10933) on kiireinen rakennustyömaa täynnä huikeita ajoneuvoja, makeita toimintoja ja erilaisia hahmoja, jotka innostavat roolileikkiin ja oppimaan uusia taitoja.
  • Sisältää viisi nykyaikaista hahmoa ja neljä ajoneuvoa – suuren ja pienen raivaustraktorin, kippiauton, kaivurin ja nosturin. Niissä on hienoja toimintoja, kuten työntömoottori, äänet, valot ja toimiva vinssi.
  • Valot ja äänet herättävät työmaan eloon. Lapset voivat nostaa työmaavessan paikalleen nosturilla, toimittaa paikalle rakennustarvikkeita ja siistiä kadut puhtaiksi. Ruokatunti nakkisämpyläkojulla on päivän kohokohta!
  • Kun etsit parasta lahjaa taaperon kehitystarpeisiin, tässä rakennustyömaalelussa on kaikki, mitä 2 vuotta täyttänyt rakennustyöläinen käytännölliseltä lelultaan kaipaa.
  • Päärakennus nostureineen on 40 cm korkea, 20 cm leveä ja 25 cm syvä. Yhdessä pieneen käteen sopivien osien kanssa se innostaa lapset huikeisiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Leikki toimii lasten mielikuvituksella; valot ja äänet toimivat kolmella LR41- ja kolmella LR44-nappiparistolla, jotka sisältyvät pakkaukseen.
  • Selkeiden ohjeiden ansiosta vanhemmat ja taaperot osaavat rakentaa monipuolisen setin hei, kun pakkaus on saatu avattua. Ohjeilla lelun upeista ominaisuuksista saa heti kaiken irti.
  • Loputtomiin leikkeihin suunnitellut LEGO DUPLO lelusetit on kehitetty viihdyttämään taaperoita ja kehittämään luovuutta. Setit sisältävät tuttuja ympäristöjä, hauskoja hahmoja ja taaperoille helppokäyttöiset osat.
  • LEGO DUPLO rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi rakennuspalikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen pikku rakentajan LEGO DUPLO lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.