Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Elsan ja Olafin teekutsut 10920

Kehit taaperoiden taitoja tll Disney Frozen -rakennuslelulla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Elsan ja Olafin teekutsut
SKU 10920
EAN 5702016618105
Kappaleita 17
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Elsan ja Olafin teekutsut 10920 kuvaus

Monipuolinen Disney Frozen -lelu avaa taaperoille oven leikin ja oppimisen maailmaan.

Hauska, rakennettava oppimislelu lapsille ja Frozen-faneille!
Leikkiessään taaperot saavuttavat tärkeitä kehityksen virstanpylväitä. Lasten tunnetaidot kehittyvät, kun he samaistuvat Elsaan ja Olafiin leikin pyörteissä. Leikeissä voi tapahtua vaikka mitä teekutsuista kuurupiiloon jäälohkareiden seassa. Leikit kehittävät luovuutta ja avaruudellista hahmotuskykyä. Lasten on helppo poimia ja kiinnittää palikoita, joten heidän on helppo järjestää setti uudelleen omia tarinoitaan varten – mielikuvitus ja hienomotoriikka kehittyvät.

LEGO DUPLO aloitussetit ja kehittävät lelut
Luovaan huviin kutsuvat viehättävät setit tukevat alle kouluikäisten kehitystä tuttujen teemojen, hahmojen ja tilanteiden ja pieniin käsiin sopivien palikoiden parissa. Leikki etenee yksinkertaisista kohtauksista kohti omia roolileikkejä ja tarinoita. Vanhemmatkin voivat osallistua ja jakaa kallisarvoiset hetket lastensa kanssa.

  • Innosta lapset mielikuvitusseikkailuihin ja oppimaan leikin varjolla Disneyn Frozen -menestyselokuvasta tuttujen Elsan ja Olafin kanssa. Hupi alkaa heti, kun pakkaus on avattu – kehittää taitoja, jotka kestävät koko elämän!
  • Disneyn Elsa ja hänen suloinen lumiukkoystävänsä Olaf leikkivät lumessa ja rakentavat talon jäälohkareista! Teekannu, kaakao ja kakut – pöytä on katettu hauskoja teekutsuja varten!
  • Lapset pääsevät uppoutumaan hauskoihin leikkeihin Disneyn Elsan ja Olafin kanssa. Loputtomat seikkailuleikit kehittävät lasten luovuutta, hienomotoriikkaa, avaruudellista hahmotuskykyä ja emotionaalisia taitoja.
  • Hieno LEGO aloitussetti aloitteleville rakentajille ja pienille Disney Frozen -faneille. Mielikuvituksellinen rakennuslelu turvallisine taaperoystävällisine osineen on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 2 vuotta täyttäneille lapsille.
  • 12 cm korkean jäätalon sisältävä rakennuslelusetti on tarpeeksi suuri leikkiin kuin leikkiin ja sopivan pieni otettavaksi mukaan kaikkialle.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä upea, kehittävä lelu toimii yksinomaan lasten mielikuvituksella. Se kehittää kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja. Lapsi päättää, mitä leikissä tapahtuu. Ja hupi ei lopu kesken!
  • Avaa pakkaus ja mielikuvituksellinen roolileikki voi alkaa. Ei monimutkaisia valmisteluja eikä hankalia osia. Selkeät ohjeet varmistavat ilahtuneen hymyn ja innostuneen mielen.
  • Esittele taaperoille arkiset tilanteet, tutut hahmot, söpöt eläimet ja rajaton leikki LEGO DUPLO lahjoilla. Nämä rakennussetit kannustavat loputtomiin mielikuvitusleikkeihin ja kehittävät pienten luovuutta.
  • LEGO DUPLO rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Tämä varmistaa, että pienten sormien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut vuodesta 1969!
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO DUPLO palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.