Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10920 Elsan ja Olafin teekutsut

Kehitä taaperoiden taitoja tällä Disney Frozen -rakennuslelulla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Elsan ja Olafin teekutsut
SKU 10920
EAN 5702016618105
Kappaleita 17
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10920 Elsan ja Olafin teekutsut kuvaus

  • Innosta lapset mielikuvitusseikkailuihin ja oppimaan leikin varjolla Disneyn Frozen -menestyselokuvasta tuttujen Elsan ja Olafin kanssa. Hupi alkaa heti, kun pakkaus on avattu – kehittää taitoja, jotka kestävät koko elämän!
  • Disneyn Elsa ja hänen suloinen lumiukkoystävänsä Olaf leikkivät lumessa ja rakentavat talon jäälohkareista! Teekannu, kaakao ja kakut – pöytä on katettu hauskoja teekutsuja varten!
  • Lapset pääsevät uppoutumaan hauskoihin leikkeihin Disneyn Elsan ja Olafin kanssa. Loputtomat seikkailuleikit kehittävät lasten luovuutta, hienomotoriikkaa, avaruudellista hahmotuskykyä ja emotionaalisia taitoja.
  • Hieno LEGO® aloitussetti aloitteleville rakentajille ja pienille Disney Frozen -faneille. Mielikuvituksellinen rakennuslelu turvallisine taaperoystävällisine osineen on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 2 vuotta täyttäneille lapsille.
  • 12 cm korkean jäätalon sisältävä rakennuslelusetti on tarpeeksi suuri leikkiin kuin leikkiin ja sopivan pieni otettavaksi mukaan kaikkialle.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä upea, kehittävä lelu toimii yksinomaan lasten mielikuvituksella. Se kehittää kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja. Lapsi päättää, mitä leikissä tapahtuu. Ja hupi ei lopu kesken!
  • Avaa pakkaus ja mielikuvituksellinen roolileikki voi alkaa. Ei monimutkaisia valmisteluja eikä hankalia osia. Selkeät ohjeet varmistavat ilahtuneen hymyn ja innostuneen mielen.
  • Esittele taaperoille arkiset tilanteet, tutut hahmot, söpöt eläimet ja rajaton leikki LEGO® DUPLO® lahjoilla. Nämä rakennussetit kannustavat loputtomiin mielikuvitusleikkeihin ja kehittävät pienten luovuutta.
  • LEGO® DUPLO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Tämä varmistaa, että pienten sormien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut vuodesta 1969!
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.