Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Sydänlaatikko 10909

Vriks rakennuslelu innostaa pienet lapset luovien leikkien pariin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Sydänlaatikko
SKU 10909
EAN 5702017422015
Kappaleita 80
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Sydänlaatikko 10909 kuvaus

  • Pikku rakentajasi ihastuu tähän värikkääseen LEGO® DUPLO® palikkavalikoimaan. 15 hauskaa mallia ja luovaan rakentamiseen innostava monipuolinen lelusetti saa alle kouluikäisten mielikuvituksellisen täyteen vauhtiin.
  • Sisältää 80 värikästä, taaperoystävällistä palikkaa, joista syntyy 15 helposti rakennettavaa mallia, kuten talo, jäätelö, valas, kukka… Rakentaessaan ja leikkiessään lapset oppivat taitoja, jotka kestävät eliniän.
  • Pidä hauskaa ja opi yhdessä pikku rakentajasi kanssa. Aloita 15 yksinkertaisesta mallista. Pyydä lapsia laittamaan ”I love” LEGO® kirjaimet suosikkinsa eteen (mahtaako se olla jäätelö?). Auta heitä sitten kokoamaan omia luomuksia!
  • Tämä opetuslelu sisältää turvallisia, helposti käsiteltäviä palikoita, joista voi koota söpöjä, värikkäitä malleja. Se on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Kaikki 15 söpöä aloitusmallia ovat taaperoille tuttuja arjesta. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallitmuihin DUPLO®-setteihin.
  • Paristoja ei tarvita. Hauskuuden voimanlähteenä on lasten mielikuvitus – joten se ei lopu koskaan!! Konkreettiset rakennusleikit kehittävät lasten hienomotoriikkaa ja ongelmaratkaisutaitoja. Ne kutsuvat lapset luovaan leikkiin.
  • Avaa vain pakkaus ja leikki voi alkaa. Vanhemmille ja taaperoille suunnatuista selkeistä ohjeista näkee, miten helposti mallit rakennetaan. Ja kun lapset alkavat rakentaa, hauskuus ei lopu koskaan!
  • LEGO® DUPLO® leikkisetit ovat mahtava lahja taaperoille. Ne kannustavat luovaan leikkiin ja tukevat lapsen kehitystä arkisten tilanteiden, tuttujen hahmojen, söpöjen eläinten ja luovan mielikuvituksen avulla.
  • Alle kouluikäisille suunnatut LEGO® DUPLO® opetuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että pikku käsien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.