Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Maatilan traktori ja hoitoeläimet 10950

Traktorileikkej lammasfarmilla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Maatilan traktori ja hoitoeläimet
SKU 10950
EAN 5702016889475
Kappaleita 27
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Maatilan traktori ja hoitoeläimet 10950 kuvaus

Tutustuta taaperot hauskoihin, mielikuvituksellisiin traktori- ja eläintenhoitoleikkeihin LEGO DUPLO Kaupunki Maatilan traktori ja hoitoeläimet (10950) setin avulla. Monipuolinen traktorilelusetti kutsuu loputtomiin luoviin ja kehittäviin leikkeihin.

Opettavaisia maatilaleikkejä
Vanhemmat ja alle kouluikäiset lapset viihtyvät taianomaisissa yhteisissä hetkissä auttaessaan maatilalla ja kotieläinpihalla. Mukana on täysiä työkalukärryjä vetävä traktori, 2 söpöä lammasta sekä maanviljelijän ja lapsen hahmot. Eläinten hoitoleikit, kuten heinien haku ja lampaiden ruokkiminen, kehittävät lasten hienomotorisia, sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja.

Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin
LEGO DUPLO lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • LEGO DUPLO Kaupunki Maatilan traktori ja hoitoeläimet (10950) setissä on ajettava traktori ja ruokittavia lampaita. Setti innostaa ajoneuvoista ja eläimistä pitäviä lapsia opettavaisiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Sisältää traktorin ja vedettävät kärryt, 2 lammasta sekä maanviljelijän ja lapsen hahmot taaperoiden leikkeihin. Sisältää myös rakennettavan puun, maatilan työkaluja ja oikean näköisen heinäpaalin.
  • Lasten hienomotoriikka sekä sosiaaliset ja emotionaaliset taidot kehittyvät, kun heleikkivät hauskoja maatilaleikkejä, kuten heinän viemistä lampaille ja lampaiden hoitamista.
  • Hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 2 vuotta täyttäneille lapsille, jotka innostuvat traktoreista, eläimistä ja luovista leikeistä.
  • Traktori on 15 cm pitkä ja rakennettava puu on 11 cm korkea. Setillä voi leikkiä monilla tavoilla, ja se on helppo yhdistää kaikkiin LEGO DUPLO maatilaleluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin malleihin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit sisältävät erityisesti taaperoille sopivia ominaisuuksia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin voivat osallistua.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään jaanalysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.