Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10950 Maatilan traktori ja hoitoeläimet

Traktorileikkejä lammasfarmilla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Maatilan traktori ja hoitoeläimet
SKU 10950
Kappaleita 27
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10950 Maatilan traktori ja hoitoeläimet kuvaus

  • LEGO® DUPLO® Kaupunki Maatilan traktori ja hoitoeläimet (10950) setissä on ajettava traktori ja ruokittavia lampaita. Setti innostaa ajoneuvoista ja eläimistä pitäviä lapsia opettavaisiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Sisältää traktorin ja vedettävät kärryt, 2 lammasta sekä maanviljelijän ja lapsen hahmot taaperoiden leikkeihin. Sisältää myös rakennettavan puun, maatilan työkaluja ja oikean näköisen heinäpaalin.
  • Lasten hienomotoriikka sekä sosiaaliset ja emotionaaliset taidot kehittyvät, kun heleikkivät hauskoja maatilaleikkejä, kuten heinän viemistä lampaille ja lampaiden hoitamista.
  • Hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 2 vuotta täyttäneille lapsille, jotka innostuvat traktoreista, eläimistä ja luovista leikeistä.
  • Traktori on 15 cm pitkä ja rakennettava puu on 11 cm korkea. Setillä voi leikkiä monilla tavoilla, ja se on helppo yhdistää kaikkiin LEGO® DUPLO® maatilaleluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin malleihin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO® DUPLO® lelusetit sisältävät erityisesti taaperoille sopivia ominaisuuksia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin voivat osallistua.
  • LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään jaanalysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.