Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Pysäköintitalo ja autopesula 10948

Kattava lelusetti autoja rakastaville taaperoille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pysäköintitalo ja autopesula
SKU 10948
EAN 5702016911329
Kappaleita 112
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Pysäköintitalo ja autopesula 10948 kuvaus

Etsitkö taitoja ja mielikuvitusta kehittävää autolelua taaperoille? Monipuolinen LEGO DUPLO Pysäköintitalo ja autopesula (10948) sisältää paljon puuhaa autojen parissa viihtyville lapsille.

Luovaa huvia automaailmassa
Tässä monipuolisessa ajoneuvolelusetissä on läpiajettava autopesula, latauspiste, ramppi, parkkipaikkoja, puomieste, paikka auton käsinpesuun, 2 autoa (joista 1 on mekaaninen työntömoottorilla varustettu auto) ja asuntoauto, jossa on tilaa 3 hahmolle ja varusteille katolla. Mukana on myös tarvikkeita ja hahmoja (2 miestä, isoäiti, lapsi ja koira) loputtomiin mielikuvitusleikkeihin. Lapset oppivat tärkeitä elämäntaitoja loputtomien leikkiensä lomassa.

Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin
LEGO DUPLO lelut kutsuvat pienet lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten rakennushetkiin DUPLO-lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • LEGO DUPLO Pysäköintitalo ja autopesula (10948) on kattava lelusetti, joka on täynnä taitoja kehittävää puuhaa, kekseliäitä yksityiskohtia ja ideoita loputtomiin leikkeihin.
  • Mukana on 4 DUPLO hahmoa – 2 miestä, isoäiti ja lapsi sekä koira – ja hauskoja yksityiskohtia, kuten läpiajettava autopesula, jossa on kankainen ”pesuverho”, liikutettava puomieste ja lippuautomaatti.
  • Kolmeen ajoneuvoon lukeutuvat työnnettävä auto, mekaaninen työntömoottorilla varustettu auto ja asuntoauto, jossa on avattava katto ja tilaa 3 minihahmolle ja varusteille katolla.
  • Loputtomat leikit autopesulan, latauspisteen, rampin, ajoneuvojen, tarvikkeiden ja LEGO DUPLO hahmojen kanssa kehittävät lasten hienomotorisia taitoja, sinnikkyyttä ja itseilmaisua.
  • Tämä monipuolinen lelusetti on hieno lahja autoja rakastaville 2 vuotta täyttäneille taaperoille. Yhteisissä leikeissä vanhemmatkin saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.
  • Lelusetti on 31 cm korkea, 79 cm leveä ja 20 cm syvä. Sen voi koota eri tavoilla ja yhdistää muihin LEGO DUPLO leluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin osiin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä yksityiskohtia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä, omatoimisia mielikuvitusleikkejä, joihin vanhemmatkin voivat osallistua.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.