Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Luovat synttärijuhlat 10958

Hydyllinen, luovuutta kehittv rakennussarja

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luovat synttärijuhlat
SKU 10958
EAN 5702016973594
Kappaleita 200
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Luovat synttärijuhlat 10958 kuvaus

On aika juhlia LEGO DUPLO Classic Luovien synttärijuhlien (10958) parissa! Tämä monipuolinen lelusetti on pullollaan värikkäitä palikoita ja osia, ja sen parissa leikki-ideat eivät koskaan lopu kesken.

Rajattomasti leikkimahdollisuuksia
Ruoki taaperoiden mielikuvitusta ja taitojen kehittymistä LEGO DUPLO Classic Luovilla synttärijuhlilla. Tämän värikkään palikkasarjan parissa viihdytään ja opitaan jatkuvasti uutta. Mukana on inspiroivia rakennelmia niin vanhemmille kuin taaperoille sekä kaikkea muuta jännää: synttärikakku, juhlaruokia ja lahjoja rakennettavaksi ja hahmoja numeroleikkeihin.

Opettavaisia leluja taaperoille
LEGO DUPLO setit ovat mahtavia lahjoja taaperoille. Värikkäät palikat pysyvät helposti kädessä, saavat mielikuvituksen laukkaamaan ja kannustavat luovaan leikkiin.

  • Tämä opettavainen ja värikäs LEGO DUPLO Classic Luovat synttärijuhlat (10958) on pullollaan värikkäitä palikoita ja osia, jotka tutustuttavat pikku rakentajat konkreettiseen rakentamiseen ja leikin varjolla oppimiseen.
  • Kannusta lasten mielikuvitus kunnon kierroksille 200 värikkäällä palikalla ja hauskoilla muodoilla, kuten tähdellä ja vesimelonilla. Tämä monipuolinen rakennussarja sisältää niin paljon kaikkea, että lapset eivät koskaan lakkaa leikkimästä ja oppimasta.
  • Taaperoystävällisistä palikoista voi rakentaa synttärikakun, lahjoja, juhlaruokaa, numeroita ja vaikka mitä muuta. Vanhemmat voivat auttaa rakentamaan innostavia rakennelmia tai kaikkea, mihin mielikuvitus riittää.
  • 1,5-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Tämän hauskan opetuslelun osat ovat juuri sopivan kokoisia lapsille. Osia on helppo poimia ja kiinnittää pienillä sormilla. Lelu on hauska joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja taaperoille.
  • Tämän 200-osaisen setin parissa leikkimahdollisuudet ovat rajattomat. Laajenna leikkejä yhdistämällä setin sisältö muihin LEGO DUPLO setteihin.
  • Helppojen rakennusohjeiden avulla vanhemmat ja taaperot osaavat rakentaa erilaisia kekseliäitä malleja. Kun luovuutta inspiroivia osia on näin paljon, rakennusleikit ovat yhtä rajattomia kuin lasten mielikuvitus.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä ominaisuuksia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin saavat liittyä mukaan.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.