Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10958 Luovat synttärijuhlat

Hyödyllinen, luovuutta kehittävä rakennussarja

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luovat synttärijuhlat
SKU 10958
Kappaleita 200
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10958 Luovat synttärijuhlat kuvaus

  • Tämä opettavainen ja värikäs LEGO® DUPLO® Classic Luovat synttärijuhlat (10958) on pullollaan värikkäitä palikoita ja osia, jotka tutustuttavat pikku rakentajat konkreettiseen rakentamiseen ja leikin varjolla oppimiseen.
  • Kannusta lasten mielikuvitus kunnon kierroksille 200 värikkäällä palikalla ja hauskoilla muodoilla, kuten tähdellä ja vesimelonilla. Tämä monipuolinen rakennussarja sisältää niin paljon kaikkea, että lapset eivät koskaan lakkaa leikkimästä ja oppimasta.
  • Taaperoystävällisistä palikoista voi rakentaa synttärikakun, lahjoja, juhlaruokaa, numeroita ja vaikka mitä muuta. Vanhemmat voivat auttaa rakentamaan innostavia rakennelmia tai kaikkea, mihin mielikuvitus riittää.
  • 1,5-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Tämän hauskan opetuslelun osat ovat juuri sopivan kokoisia lapsille. Osia on helppo poimia ja kiinnittää pienillä sormilla. Lelu on hauska joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja taaperoille.
  • Tämän 200-osaisen setin parissa leikkimahdollisuudet ovat rajattomat. Laajenna leikkejä yhdistämällä setin sisältö muihin LEGO® DUPLO® setteihin.
  • Helppojen rakennusohjeiden avulla vanhemmat ja taaperot osaavat rakentaa erilaisia kekseliäitä malleja. Kun luovuutta inspiroivia osia on näin paljon, rakennusleikit ovat yhtä rajattomia kuin lasten mielikuvitus.
  • Kaikki LEGO® DUPLO® lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä ominaisuuksia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin saavat liittyä mukaan.
  • LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.