Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10931 Kuorma-auto ja telakaivuri

Tue taaperon kehitystä näillä kuorma-auto- ja telakaivurileluilla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kuorma-auto ja telakaivuri
SKU 10931
EAN 5702016618204
Kappaleita 20
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10931 Kuorma-auto ja telakaivuri kuvaus

  • Taaperot voivat ottaa vanhempansa mukaan leikkeihin. LEGO® DUPLO® Kuorma-auto ja telakaivuri (10931) setti kutsuu rakennustyömaan seikkailuihin. Loputtomissa leikeissä taaperot oppivat taitoja, jotka kestävät eliniän.
  • Setti sisältää kaksi rakennustyöläistä, työnnettävän kuorma-auton kippitoiminnolla, työnnettävän kaivinkoneen pyörivällä kaivurilla ja lelulohkareen, jonka lapset voivat halkaista.
  • Rakennustyömaa kutsuu mielikuvituksellisiin leikkeihin, joiden parissa myös vanhemmat ja hoitajat saavat tilaisuuden jakaa lapsen kehityksen tärkeät hetket. Ajoneuvojen käyttö kehittää lasten hienomotoriikkaa ja ongelmanratkaisukykyä.
  • Kun etsit parasta lelua taaperon kasvaviin tarpeisiin, tämä rakennussarja on täynnä ominaisuuksia ja toimintoja, jotka saavat 2 vuotta täyttäneiden lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin.
  • Kuorma-auto on 11 cm korkea, 14 cm pitkä ja 7 cm leveä ja kaivinkone on 12 cm korkea, 18 cm pitkä ja 7 cm leveä – juuri sopivan kokoinen pienille käsille.
  • Paristoja ei tarvita. LEGO® DUPLO® Kuorma-auto ja telakaivuri toimii lasten mielikuvituksella – hauskat leikit ja luova hupi eivät lopu koskaan!
  • Selkeiden ohjeiden ideoilla vanhemmat ja taaperot osaavat hyödyntää monipuolisen lelusetin kaikki hauskat ja kehittävät ominaisuudet.
  • LEGO® DUPLO® lelusetit on kehitetty viihdyttäviksi leluiksi, jotka innostavat alle kouluikäisten mielikuvitusta. Tutut ympäristöt, hauskat hahmot ja taaperon käteen sopivat osat saavat lasten mielikuvituksen ja rajattomat leikit täyteen vauhtiin.
  • Leikki-ikäisille suunnatut LEGO® DUPLO® lelut ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1969 lähtien. Tämä varmistaa, että pienten sormien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – joka kerta.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi rakennuspalikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen pikku rakentajan LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.