Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kuorma-auto ja telakaivuri 10931

Tue taaperon kehityst nill kuorma-auto- ja telakaivurileluilla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kuorma-auto ja telakaivuri
SKU 10931
EAN 5702016618204
Kappaleita 20
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kuorma-auto ja telakaivuri 10931 kuvaus

LEGO DUPLO Kuorma-auto ja telakaivuri (10931) kannustaa pieniä rakentajia rajattomaan leikkiin. Leikkiessään mielikuvituksellisia työmaaseikkailuja kuorma-autolla, kaivurilla ja kahdella rakennustyöläisellä taaperot oppivat uusia fyysisiä ja kognitiivisia taitoja, jotka kestävät eliniän.

Rakennustyömaalelu ajoneuvoineen ja työntekijöineen
Kaksi rakennustyöläistä, kippaava kuorma-auto ja pyörivä kaivinkone on täydellinen paketti, jolla taaperot ja vanhemmat saavat työt tehtyä. Lasten hienomotoriikka kehittyy, kun he ohjaavat ja käyttävät ajoneuvoja työmaan erilaisissa tehtävissä. Settiin kuuluu lelulohkareita, joita voi nostaa kuorma-autoihin. Mutta varo, lohkareet halkeavat helposti!

Mikä on paras rakennuslelu taaperoille ja kaikkein pienimmille?
Rakennusteemaisten LEGO DUPLO lelusettien valikoima on pullollaan alla kouluikäisille suunniteltuja leluja, jotka innostavat leikkeihin ja vastaavat kehitystarpeisiin. Leikit yltyvät, kun settejä yhdistetään keskenään.

  • Taaperot voivat ottaa vanhempansa mukaan leikkeihin. LEGO DUPLO Kuorma-auto ja telakaivuri (10931) setti kutsuu rakennustyömaan seikkailuihin. Loputtomissa leikeissä taaperot oppivat taitoja, jotka kestävät eliniän.
  • Setti sisältää kaksi rakennustyöläistä, työnnettävän kuorma-auton kippitoiminnolla, työnnettävän kaivinkoneen pyörivällä kaivurilla ja lelulohkareen, jonka lapset voivat halkaista.
  • Rakennustyömaa kutsuu mielikuvituksellisiin leikkeihin, joiden parissa myös vanhemmat ja hoitajat saavat tilaisuuden jakaa lapsen kehityksen tärkeät hetket. Ajoneuvojen käyttö kehittää lasten hienomotoriikkaa ja ongelmanratkaisukykyä.
  • Kun etsit parasta lelua taaperon kasvaviin tarpeisiin, tämä rakennussarja on täynnä ominaisuuksia ja toimintoja, jotka saavat 2 vuotta täyttäneiden lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin.
  • Kuorma-auto on 11 cm korkea, 14 cm pitkä ja 7 cm leveä ja kaivinkone on 12 cm korkea, 18 cm pitkä ja 7 cm leveä – juuri sopivan kokoinen pienille käsille.
  • Paristoja ei tarvita. LEGO DUPLO Kuorma-auto ja telakaivuri toimii lasten mielikuvituksella – hauskat leikit ja luova hupi eivät lopu koskaan!
  • Selkeiden ohjeiden ideoilla vanhemmat ja taaperot osaavat hyödyntää monipuolisen lelusetin kaikki hauskat ja kehittävät ominaisuudet.
  • LEGO DUPLO lelusetit on kehitetty viihdyttäviksi leluiksi, jotka innostavat alle kouluikäisten mielikuvitusta. Tutut ympäristöt, hauskat hahmot ja taaperon käteen sopivat osat saavat lasten mielikuvituksen ja rajattomat leikit täyteen vauhtiin.
  • Leikki-ikäisille suunnatut LEGO DUPLO lelut ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1969 lähtien. Tämä varmistaa, että pienten sormien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – joka kerta.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi rakennuspalikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen pikku rakentajan LEGO DUPLO lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.