Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Iki-iloinen lapsuus 10943

Tutustu kiinalaiseen uuteenvuoteen ja pivkotiin leikkien lomassa

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Iki-iloinen lapsuus
SKU 10943
EAN 5702016911305
Kappaleita 227
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 90,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Iki-iloinen lapsuus 10943 kuvaus

LEGO DUPLO Town Iki-iloinen lapsuus (10943) esittelee alle kouluikäisille kaksi jännittävää tapahtumaa: kiinalaisen uudenvuoden juhlinnan ja ensimmäisen päivän päiväkodissa. Tämän opettavaisen lelun voi rakentaa kahdella vaihtoehtoisella tavalla. Sen parissa taaperot voivat oppia loputtomasti uusia taitoja leikkien lomassa.

Leikkejä, joiden parissa lapset oppivat uutta – omaksi ja vanhempiensa iloksi
Vanhemmat ja lapset saavat jakaa kehityksen tärkeitä hetkiä tutustuessaan setin kahteen rakennusvaihtoehtoon. Lapset voivat leikkiä joko kiinalaisen uudenvuoden perheperinteitä, kuten punaisten kirjekuorten antamista ja mykyjen syömistä, tai harjoitella ja valmistautua päiväkodin rutiineihin. Leikkiessään näitä tosielämän tilanteita lapset oppivat paljon uutta, ja samalla heidän hienomotoriset ja sosiaaliset taitonsa ja tunneälyänsä kehittyvät. Näistä on hyötyä arjen touhuissa.

Käytännön opetusleluja taaperoille
LEGO DUPLO setit avaavat alle kouluikäisille ovet loputtoman leikin, itseilmaisun ja iloisen oppimisen maailmaan.

  • LEGO DUPLO Town Iki-iloinen lapsuus (10943) on ensiluokkainen 2-in-1-lelusetti, joka perehdyttää alle kouluikäiset kahteen suureen perhetapahtumaan: kiinalaisen uudenvuoden juhlintaan ja ensimmäiseen päivään päiväkodissa.
  • Lelusetti sisältää korkealaatuisia yksityiskohtia, kuten avattavia ovia ja ikkunoita, vuodevaatteita, vetolaatikoita, pyöritettävän dim sum -ateriapöydän ja liukumäen, josta hahmot voivat laskea.
  • Kun lapset leikkivät kiinalaisen uudenvuoden perheperinteitä ja päiväkodin rutiineja, he oppivat taitoja, joista on heille hyötyä arjen touhuissa.
  • Sopii 2 vuotta täyttäneille. Edukseen erottuva paljon toimintoja sisältävä lahja, jonka parissa alle kouluikäiset voivat leikkiä ja oppia hauskoja tietoja ja taitoja elämän suurista hetkistä.
  • Kiinalainen uusivuosi -lelusetti on 28 cm korkea, 44 cm leveä ja 44 cm syvä. Päiväkoti on 21 cm korkea, 44 cm leveä ja 40 cm syvä.
  • Lapset oppivat leikkiessään vaikka mitä: numeroita, kirjaimia, kellonajat, päivittäisiä tapoja, ruoanlaittoa, nukkumaanmenorutiineja, potalla käyntiä… ja sen, miten tärkeitä perhe ja ystävät ovat.
  • Vanhemmista ja isovanhemmista on melkein yhtä hauskaa leikkiä tällä lelulla kuin lapsista. Yhdessä on mukava uppoutua perhejuhlien ja rakkaiden perinteiden tunnelmaan sekä helpottaa päiväkotiin menoon liittyvää jännitystä.
  • Tutustuta alle kouluikäiset tuttuihin tilanteisiin, hauskoihin hahmoihin ja leikin varjolla oppimiseen LEGO DUPLO Town leluilla. Asiantuntijoiden suunnittelemat kehittävät lelut perustuvat loputtomiin leikkimahdollisuuksiin.
  • LEGO DUPLO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.