Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tyrannosaurus rexin ja Triceratops-dinosauruksen pako 10939

Jurassic World -lelusetti alle kouluikisille dinosaurusfaneille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tyrannosaurus rexin ja Triceratops-dinosauruksen pako
SKU 10939
EAN 5702016911091
Kappaleita 36
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tyrannosaurus rexin ja Triceratops-dinosauruksen pako 10939 kuvaus

Tämä LEGO DUPLO Jurassic World T. rexin ja Triceratops-dinosauruksen pako (10939) lelu sisältää paljon hauskoja yksityiskohtia ja Jurassic World -elokuvasta tuttua toimintaa, joka saa dinosauruksista pitävät lapset suorastaan ärjymään innosta.

Taitoja kehittävä dinosauruslelusetti
Kun Tyrannosaurus rex ryntää Jurassic Worldin tutun portin läpi, pienten dinosaurusten ystävien on autettava Owenia pelastamaan Triceratops-vauva ja viemään se turvaan moottoripyörällä. Sisäänkäynnin avattava portti, Tyrannosaurus rexin avautuva suu, korkeajänniteaita ja hieno moottoripyörä, jossa on paikka Owenille ja Triceratops-vauvalle. Tämä lelusetti on täynnä jännittävää toimintaa ja hauskoja yksityiskohtia, jotka kehittävät lasten rakennustaitoja ja luovaa ajattelua ja ruokkivat heidän mielikuvitustaan.

Käytännön leluja taaperoiden mielikuvitusroolileikkeihin
LEGO DUPLO lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Vanhemmat saavat kokea pienten kanssa monia tärkeitä kehitysaskelia.

  • LEGO DUPLO Jurassic World T. rexin ja Triceratops-dinosauruksen pako (10939) on jännittävä ja kiehtova lelu, joka innostaa dinosauruksista pitäviä alle kouluikäisiä kehittäviin käytännön toimintaleikkeihin.
  • Sisältää Jurassic Worldin rakennettavan sisäänkäynnin ja avattavan ja suljettavan aidan, suutaan avaavan suurikokoisen Tyrannosaurus rexin, Triceratops-vauvan ja dinosaurusten kouluttajan hahmon, Owen Gradyn moottoripyörineen.
  • Pakeneva Tyrannosaurus rex on napattava kiinni ja Triceratops-vauva on pelastettava ja sitä on hoivattava. Tämä setti innostaa nuoret dinosaurusfanit loputtomiin mielikuvitusseikkailuihin ja opettavaisiin leikkeihin.
  • Tässä alle kouluikäisille suunnatussa lelusetissä on kaikki tarvittava. Kaksi vuotta täyttäneet lapset oppivat tärkeitä taitoja uppoutuessaan luovaan rakentamiseen, hoivaleikkeihin, jännittävään toimintaan ja loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Tämä hurjan hauska ja monipuolinen rakennettava lelu on 18 cm korkea, 48 cm leveä ja 13 cm syvä.
  • Yksinkertaisten painettujen ohjeiden avulla vanhemmat ja lapset viihtyvät yhdessä mukavan rakennuselämyksen parissa. Samalla vanhemmat saavat todistaa lapsen kehitysaskelia.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia. Niissä on värikkäitä pikkulasten käsiin sopivia palikoita ja kekseliäitä ominaisuuksia, jotka kannustavat loputtomiin, kehittäviin leikkeihin.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.