Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Luovat eläimet 10934

Ilahduta taaperoita tll viihdyttvll elinaiheisella rakennuslelulla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luovat eläimet
SKU 10934
EAN 5702016668049
Kappaleita 175
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 52,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Luovat eläimet 10934 kuvaus

Kaikki lapset rakastavat eläimiä, eikö niin? Setti sisältää yhdeksän suloista eläintä eri puolilta maailmaa. Lasten rakentaessa ja leikkiessä luovuus, kekseliäisyys ja käytännön taidot kehittyvät.

Taaperon ensimmäinen eläinlelu
Nuoret ihastuvat tuttuihin eläinystäviin, ja rakentaminen ja leikki kehittävät heidän emotionaalista kehitystään sekä hienomotorisia taitojaan. Järjestäessään hahmoja ja lisävarusteita lapset uppoutuvat roolileikkeihin ja ruokkivat mielikuvitustaan. Samalla avaruudellinen hahmotuskyky kehittyy. Pienet eläinten ystävät viettävät loputtomasti kekseliäitä ja hauskoja hetkiä näiden suloisten ystävien kanssa. Osallistu hauskoihin leikkeihin ja ole mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa.

Opettavaisia leluja taaperoille
LEGO DUPLO setit herättävät tutut tilanteet eloon värikkäillä, helposti käsiteltävillä, turvallisilla palikoilla, jotka ruokkivat taaperoiden mielikuvitusta ja antavat luovat ohjakset heidän käsiinsä.

 • Lasten rakentaessa ja leikkiessä suloisilla eläinhahmoilla niiden elinympäristöissä, heidän luovuutensa, kekseliäisyytensä ja käytännön taitonsa kehittyvät. Nämä taidot kestävät eliniän.
 • 175-osainen setti sisältää värikkäitä palikoita ja osia, joista syntyy apina, tiikeri, tukaani, panda, elefantti, kirahvi, krokotiili, pingviini ja valas. Setissä on myös kolme huikeaa ympäristöä: arktinen alue, viidakko ja savanni.
 • Pienten käsien on helppo poimia ja kiinnittää nämä taaperoystävälliset osat. Lapsilla on rakennettavanaan yhdeksän eläintä ja kolme elinympäristöä, joissa voi nauttia mielikuvitusleikeistä (muista varoa krokotiilin avautuvaa suuta!).
 • Pienet eläinten ystävät ihastuvat yhdeksään eläinystävään.
 • Turvallisine, helposti käsiteltävine palikoineen ja osineen tämä opettavainen lelu on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
 • 8 cm korkeine pingviineineen ja 13 cm korkeine palmuineen eläinhahmoleikkisetti tarjoaa pienille käsille suuren mittakaavan leikkejä. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin LEGO DUPLO setteihin.
 • Konkreettiset leikit voivat alkaa heti. Paristoja ei tarvita – lasten rajaton mielikuvitus avaa tien loputtomiin mielikuvitusleikkeihin!
 • Vanhemmat ja taaperot saavat ideoita ja inspiraatiota selkeistä ohjeista. Luova rakentaminen ja mielikuvituksellinen roolileikki kehittävät tärkeitä taitoja. Niiden parissa jaettu ilo on paras ilo.
 • Tutustuta taaperot innostaviin loputtomiin leikkeihin LEGO DUPLO leikkiseteillä. Taaperoystävälliset palikat, tutut tilanteet, eläimet ja esineet yhdistyvät mahtavaksi lahjaksi uteliaille lapsille.
 • LEGO DUPLO leikkisetit taaperoille täyttävät alan tiukimmat standardit ja huolellisen laatutarkastuksemme. Tämä varmistaa, että pienten sormien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut vuodesta 1969!
 • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.