Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Raivaustraktori 10930

Taaperoiden raivaustraktori, joka kehitt trkeit taitoja!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Raivaustraktori
SKU 10930
EAN 5702016618198
Kappaleita 10
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Raivaustraktori 10930 kuvaus

LEGO DUPLO Raivaustraktori (10930) innostaa taaperoita rakentamaan, purkamaan ja nauttimaan loputtomista luovista leikeistä. Leikkiessään tämän käytännöllisen rakennuslelun parissa lapset oppivat fyysisiä ja kognitiivisia taitoja, jotka kestävät eliniän.

Rakennustyöläinen ja ajoneuvolelu lapsille
Hauska liikutettava raivaustraktori ja huomioliiviin pukeutunut rakennustyöläinen tarjoavat taaperoille ja vanhemmille loistavan tilaisuuden toimia yhdessä tiiminä. Lasten hienomotoriikka kehittyy, kun he ajavat traktorin työmaalle ja nostavat lohkareen kauhaan. Tee töitä varovasti, sillä lohkare voi haljeta koska tahansa.

Etsitkö parasta luovaa rakennuslelua taaperoille?
LEGO DUPLO lelusettien laajasta valikoimasta löytyy ihania leikkihetkiä vanhemmille ja taaperoille. LEGO DUPLO setit sisältävät parhaita kehittäviä leluja taaperoille. Ne kannustavat leikkimään, ilmaisemaan itseään ja oppimaan uutta.

  • Leikkiessään mielikuvituksellisia rakennusseikkailuja LEGO DUPLO raivaustraktorilla (10930) taaperot oppivat tärkeitä taitoja, jotka kestävät eliniän!
  • Settiin sisältyy hauska liikuteltava raivaustraktori, jossa on käsin liikuteltava kauha, halkeava lohkare, muuta liikennettä varoittava kyltti ja huomioliiviin pukeutunut rakennustyöläinen.
  • Vanhemmat ja hoitajat voivat liittyä pienen rakentajansa mukaan mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lasten hienomotoriikka kehittyy, kun he ajavat raivaustraktorin työmaalle ja nostavat lohkareen kauhalla.
  • Etsitkö taitoja kehittävää lahjaa taaperolle? Liikuteltava LEGO DUPLO raivaustraktori on loistava lahja 2 vuotta täyttäneille ajoneuvoista ja rakentamisesta innostuneille lapsille.
  • 10 cm korkea, 17 cm pitkä ja 7 cm leveä raivaustraktori on täydellisen kokoinen mielikuvitusleikkeihin ja mukaan matkalle. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin LEGO DUPLO rakennussarjoihin.
  • Tässä lelusetissä ei tarvita paristoja. LEGO DUPLO raivaustraktori toimii lasten mielikuvituksella, joten leikki ei lopu koskaan!
  • Selkeiden ohjeiden ideoilla vanhemmat ja taaperot osaavat hyödyntää monipuolisen lelun kaikki hauskat ja kehittävät ominaisuudet.
  • LEGO DUPLO leluseteissä on tuttuja ympäristöjä, hauskoja hahmoja ja helposti käsiteltäviä osia, jotka ruokkivat taaperoiden mielikuvitusta. Loputtomissa rakennuspuuhissa ja leikeissä oppii samalla uusia taitoja.
  • LEGO DUPLO rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi rakennuspalikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen pikku rakentajan LEGO DUPLO lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.