Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kolibrikukka 10289

Anna luovuutesi kukkia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kolibrikukka
SKU 10289
EAN 5702016973563
Kappaleita 1173
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kolibrikukka 10289 kuvaus

Pidätkö viherkasveista kodissasi, mutta sinulla ei ole vihreitä sormia? Silloin LEGO Paratiisilintu -kasvi on juuri sinulle sopiva. Paratiisilintu on yksi maailman hämmästyttävimmistä kasveista, ja nyt voit tuoda hyvin erikoisen yksilön kotiisi.

LEGO 10289 on 1173 tiilistä koostuva pienoismallipakkaus. Sen avulla voit rakentaa ainutlaatuisen paratiisilintukasvin kotiisi tai toimistoosi. Kukat ja lehdet ovat säädettävissä, joten voit todella koota oman ainutlaatuisen kasvisi.

Niin kuin oikeasti, mutta LEGOsta

LEGO-paratiisilintukasvi voi olla tehty LEGO-tiilistä, mutta se näyttää silti joskus siltä, että kasvi on elävä. Laita malli kevyeen tuuleen ja katso, miten lehdet liikkuvat edestakaisin aivan kuten oikea kasvi. Lisäksi voit muuttaa kasvin ulkonäköä säännöllisesti säätämällä lehtiä ja kukkia.

Kiinnitä erityistä huomiota pieniin yksityiskohtiin, jotka tekevät kasvista ainutlaatuisen. Esimerkiksi kasvin heteet koostuvat purppuranpunaisista LEGO-miekoista. LEGO-fanit arvostavat varmasti tällaisia yksityiskohtia.

Silmäänpistävä kaikissa huoneissa

LEGO Paratiisilintu -kasvi on tyylikkäässä mustassa LEGO-kukkaruukussa, jonka halkaisija on noin 13 senttimetriä. Pisin lehti on noin 46 senttimetriä korkea. Tämän ansiosta kasvi herättää välittömästi huomiota missä tahansa huoneessa. Kauniit oranssit ja purppuranpunaiset kukat vaikuttavat myös tähän.

Yhdistä kasvi muihin LEGO Botanical -malliston malleihin, kuten kukkakimppuun tai Bonsai-puuhun, ja luo oma vihreä LEGO-maailmasi.

  • LEGO Kolibrikukka (10289) pienoismallin rakennussarja on ainutlaatuinen lahja ja mielekäs projekti kaikille, jotka rakastavat koristekasveja, kukkia tai luovaa LEGO rakentamista.
  • Muuta Kolibrikukka-mallin tyyliä asettelemalla kukat ja lehdet uudella tavalla. Luo persoonallinen koristekukka, joka on mustassa LEGO kukkaruukussa.
  • Tutustu mallissa käytettäviin LEGO yllätysosiin, kuten violetteihin LEGO miekkoihin, jotka muodostavat kukan heteet.
  • Tämä LEGO Kolibrikukka sopii loistavasti aikuisille, jotka rakastavat kiinnostavia LEGO rakennusprojekteja. Etsitkö mielenkiintoista LEGO lahjasettiä aikuiselle? Tämä setti on mainio lahja viherpeukaloille.
  • Pisin lehtioksa on 46 cm korkea, ja kukkaruukun halkaisija on 13 cm.
  • Kukka asetellaan tyylikkääseen mustaan kukkaruukkuun, joka rakennetaan LEGO osista. Kaunis malli on keskustelua herättävä hieno koriste-esine kotiin tai työpaikalle.
  • Katso, miten malli heiluu oikean kasvin tavoin kevyessä tuulenvireessä.
  • LEGO Kolibrikukka kuuluu LEGO Botanical Collection sarjaan. Tutustu myös kokoelman muihin rakennussarjoihin, kuten LEGO Kukkakimppuun (10280) ja LEGO Bonsaipuuhun (10281).
  • LEGO rakennuspalikat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Siksi ne testataan huolellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.