Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Queer Eye – Fab Fiven loft-asunto 10291

Nauti upeasta elmst Fab Fiven seurassa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Queer Eye – Fab Fiven loft-asunto
SKU 10291
EAN 5702016914290
Kappaleita 974
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Queer Eye – Fab Fiven loft-asunto 10291 kuvaus

Huomio kaikki Netflixin Queer Eye -tv-sarjan fanit! Voit olla oma aito itsesi, kun liityt Fab Fiven seuraan toteuttamaan palkitsevaa rakennusprojektia tämän LEGO Queer Eye – Fab Fiven loft-asunto (10291) setin parissa. Rakenna kaikki yksityiskohdat, jotka löytyvät Fab Fiven alkuperäisestä Atlantassa sijaitsevasta asunnosta. Sarjasta tutut yksityiskohdat kunnioittavat viisikon jäsenten eritystaitoja. Antonille on keittiösaareke, Tanille vaateteline, Jonathanille kääntyvä kampaamotuoli ja Karamolle sohva ja leikekirja. Ja tämä tila on Bobbyn hyväksymä, sillä hän auttoi suunnittelemaan tämän ainutlaatuisen LEGO sisustuksen.

Hemmotteluhetki juuri sinulle
Queer Eye -sarjan jakso ei olisi täydellinen, jos siitä puuttuisi muodonmuutos. Joten viisikkoa esittävien minihahmojen (ja Bruley-koiran) lisäksi rakennettava pienoismalli sisältää 2 Kathi Dooley -minihahmoa (hän on hyvin tärkeä vieras hyvin tärkeässä jaksossa!). Setissä on myös muutoskammiotoiminto Kathin tunteellisille ennen ja jälkeen -paljastuksille.

  • Hemmottele itseäsi uppoutumalla palkitsevan projektin pariin. Rakenna Netflixin palkitusta Queer Eye -tv-sarjasta tutun Fab Fiven loft-asunnon pienoismalli.
  • Tutustu lukuisiin kauniisiin, aitoihin tv-sarjasta tuttuihin yksityiskohtiin, jotka löytyvät tästä LEGO Queer Eye – Fab Fiven loft-asunto (10291) setistä: mukana on iso tv, keittiö, olohuone ja kampaamotuoli peileineen. 
  • Silkkaa täydellisyyttä! Setti sisältää Fab Five -viisikon minihahmot sekä Bruley-hahmon. Mukana on myös 2 Kathi Dooley -minihahmoa, jotka esittävät häntä ennen muodonmuutosta ja sen jälkeen.
  • Hieno lahja Queer Eye -tv-sarjan faneille ja kaikille, jotka keräävät tv-sarjoihin liittyviä esineitä. Setti sopii luonnollisesti myös hyvin ansaituksi lahjaksi sinulle itsellesi.
  • Setti on 9 cm korkea, 35 cm leveä ja 21 cm syvä.
  • Tutustu lukuisiin yksityiskohtiin, jotka kuvastavat Fab Five -viisikon taitoja. Mukana ovat Antonin keittiösaareke, Tanin vaateteline, Jonathanin kampaamotuoli, Karamon sohva ja Bobbyn sisustussuunnitelma.
  • Setti on syntynyt LEGO suunnittelijoiden ja Fab Five -viisikon tiiviissä yhteistyössä. Kuvateostyyliset ohjeet kuvaavat yhteisprojektin kulkua innostavalla tavalla.
  • Tämä tv-sarjaan perustuva LEGO keräilysetti kuuluu upeista designtuotteista, tarkoista yksityiskohdista ja elegantista arkkitehtuurista pitäville aikuisille rakennusfaneille suunniteltuun luovien rakennettavien pienoismallien sarjaan.
  • LEGO rakennuspalikat valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osissa turvallisuus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.