Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10291 Queer Eye – Fab Fiven loft-asunto

Nauti upeasta elämästä Fab Fiven seurassa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Queer Eye – Fab Fiven loft-asunto
SKU 10291
Kappaleita 974
Sarja LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 129,95 €
Julkaisupäivä 1. lokakuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10291 Queer Eye – Fab Fiven loft-asunto kuvaus

  • Hemmottele itseäsi uppoutumalla palkitsevan projektin pariin. Rakenna Netflixin palkitusta Queer Eye -tv-sarjasta tutun Fab Fiven loft-asunnon pienoismalli.
  • Tutustu lukuisiin kauniisiin, aitoihin tv-sarjasta tuttuihin yksityiskohtiin, jotka löytyvät tästä LEGO® Queer Eye – Fab Fiven loft-asunto (10291) setistä: mukana on iso tv, keittiö, olohuone ja kampaamotuoli peileineen. 
  • Silkkaa täydellisyyttä! Setti sisältää Fab Five -viisikon minihahmot sekä Bruley-hahmon. Mukana on myös 2 Kathi Dooley -minihahmoa, jotka esittävät häntä ennen muodonmuutosta ja sen jälkeen.
  • Hieno lahja Queer Eye -tv-sarjan faneille ja kaikille, jotka keräävät tv-sarjoihin liittyviä esineitä. Setti sopii luonnollisesti myös hyvin ansaituksi lahjaksi sinulle itsellesi.
  • Setti on 9 cm korkea, 35 cm leveä ja 21 cm syvä.
  • Tutustu lukuisiin yksityiskohtiin, jotka kuvastavat Fab Five -viisikon taitoja. Mukana ovat Antonin keittiösaareke, Tanin vaateteline, Jonathanin kampaamotuoli, Karamon sohva ja Bobbyn sisustussuunnitelma.
  • Setti on syntynyt LEGO® suunnittelijoiden ja Fab Five -viisikon tiiviissä yhteistyössä. Kuvateostyyliset ohjeet kuvaavat yhteisprojektin kulkua innostavalla tavalla.
  • Tämä tv-sarjaan perustuva LEGO® keräilysetti kuuluu upeista designtuotteista, tarkoista yksityiskohdista ja elegantista arkkitehtuurista pitäville aikuisille rakennusfaneille suunniteltuun luovien rakennettavien pienoismallien sarjaan.
  • LEGO® rakennuspalikat valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osissa turvallisuus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.