Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10275 Joulutonttujen kerhotalo

Syvenny joulun taikaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Joulutonttujen kerhotalo
SKU 10275
Kappaleita 1197
Sarja LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 109,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10275 Joulutonttujen kerhotalo kuvaus

  • Muistele perheesi parhaita jouluperinteitä tämän ihastuttavan rakennushaasteen parissa. Rakenna viehättävä, vanhanaikainen Joulutonttujen kerhotalo (10275) ja perehdy sitten sen mukaviin jouluisiin yksityiskohtiin. Samalla rentoudut rakennusprojektin parissa.
  • Luo taianomaista joulun tunnelmaa koko perheen kanssa. Yhdessä on kiva syventyä rakentamiseen, ja lopputuloksena on upea joulukoriste, joka tuo kotiisi joulun iloa vuodesta toiseen.
  • Paljon jouluisia yksityiskohtia. Vohvelirauta, kolmikerroksinen sänky ja hohtava valo, jota ravistamalla voi herättää tontut, siirrettävä savupiippu ja poron vetämä reki, jonka voi pysäköidä sille varattuun paikkaan.
  • Kaipaatko joulu- tai pikkujoululahjojen ideoita? Tämä rakennussarja sopii mainiosti LEGO® faneille, aikuisille tai perheille, jotka rakastavat pienoismallien rakennussarjoja, jotka sopivat myös koristeeksi.
  • Tämä aikuisille ja perheille suunnatun rakennussarjan malli on 22 cm korkea ja 13 cm syvä. Se on näyttävä joululahja tai yllätyslahja perheen joulupukille ja sopii hienosti koristeeksi vuodesta toiseen.
  • Setin valopalikka sisältää pariston, joten voit napsauttaa valot päälle heti.
  • Rakentamisen aloittaminen on helppoa, sillä pakkaus sisältää kuvateoksen tyyliset rakennusohjeet, joissa on malliin liittyvää lisätietoa.
  • Setti kuuluu aikuisille suunnattujen innostavien LEGO® rakennussarjojen valikoimaan, joka on suunniteltu tyylikkäitä tuotteita, kaunista arkkitehtuuria ja yksityiskohtaisia malleja arvostaville LEGO rakennelmien faneille ja harrastajille.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti, jotta jokainen rakennussarja täyttää varmasti tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Näin voit olla varma, että tämä malli on suunniteltu kestämään.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.