Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Joulutonttujen kerhotalo 10275

Syvenny joulun taikaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Joulutonttujen kerhotalo
SKU 10275
EAN 5702016668025
Kappaleita 1197
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 109,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Joulutonttujen kerhotalo 10275 kuvaus

Jos kaipaat joulun suosikkimuistojesi mukavaa tunnelmaa, meillä on sinulle täydellinen rakennustehtävä – LEGO Joulutonttujen kerhotalo (10275). Nauti laatuajasta hurmaavan tee se itse -projektin parissa. Rakenna paljon yksityiskohtia sisältävä Joulutonttujen kerhotalo ja tutustu sitten sen hilpeisiin ominaisuuksiin.

Rakennelma, joka tulvii joulun iloa
Nostata joulun tunnelmaa entisestään ja astu joulutonttujen valtakuntaan. Herkkuja, lahjoja ja rekiajeluita – tämä rakennussarja hemmottelee joulun suosikkiperinteillä. Siinä on koristeltu joulukuusi, lahjoja ja tietokone, jolla tontut pitävät kiltteyspäiväkirjaa. Tontut voivat seurata kaukoputkella, kun joulupukki lähtee reellään matkaan jouluaattona.

Jouluinen rakennusprojekti juuri sinulle
Joulutonttujen kerhotalo kuuluu LEGO rakennussarjojen valikoimaan, joka on suunnattu nokkelista malleista ja yksityiskohtaisista kokonaisuuksista pitäville aikuisille. Tämä malli sopii luonnollisesti mainiosti joululahjaksi rakkaillesi.

  • Muistele perheesi parhaita jouluperinteitä tämän ihastuttavan rakennushaasteen parissa. Rakenna viehättävä, vanhanaikainen Joulutonttujen kerhotalo (10275) ja perehdy sitten sen mukaviin jouluisiin yksityiskohtiin. Samalla rentoudut rakennusprojektin parissa.
  • Luo taianomaista joulun tunnelmaa koko perheen kanssa. Yhdessä on kiva syventyä rakentamiseen, ja lopputuloksena on upea joulukoriste, joka tuo kotiisi joulun iloa vuodesta toiseen.
  • Paljon jouluisia yksityiskohtia. Vohvelirauta, kolmikerroksinen sänky ja hohtava valo, jota ravistamalla voi herättää tontut, siirrettävä savupiippu ja poron vetämä reki, jonka voi pysäköidä sille varattuun paikkaan.
  • Kaipaatko joulu- tai pikkujoululahjojen ideoita? Tämä rakennussarja sopii mainiosti LEGO faneille, aikuisille tai perheille, jotka rakastavat pienoismallien rakennussarjoja, jotka sopivat myös koristeeksi.
  • Tämä aikuisille ja perheille suunnatun rakennussarjan malli on 22 cm korkea ja 13 cm syvä. Se on näyttävä joululahja tai yllätyslahja perheen joulupukille ja sopii hienosti koristeeksi vuodesta toiseen.
  • Setin valopalikka sisältää pariston, joten voit napsauttaa valot päälle heti.
  • Rakentamisen aloittaminen on helppoa, sillä pakkaus sisältää kuvateoksen tyyliset rakennusohjeet, joissa on malliin liittyvää lisätietoa.
  • Setti kuuluu aikuisille suunnattujen innostavien LEGO rakennussarjojen valikoimaan, joka on suunniteltu tyylikkäitä tuotteita, kaunista arkkitehtuuria ja yksityiskohtaisia malleja arvostaville LEGO rakennelmien faneille ja harrastajille.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikat ja osat testataan perusteellisesti, jotta jokainen rakennussarja täyttää varmasti tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Näin voit olla varma, että tämä malli on suunniteltu kestämään.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.