Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Nivelkaivoskuorma-auto Volvo 6×6 42114

Jnnittv rakennussarja tymaalelujen faneille

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Nivelkaivoskuorma-auto Volvo 6×6
SKU 42114
EAN 5702016617528
Kappaleita 2193
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 259,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Nivelkaivoskuorma-auto Volvo 6×6 42114 kuvaus

LEGO Technic Nivelkaivoskuorma-auto Volvo 6×6 (42114) on Volvon suurimman nivelkaivoskuorma-auton realistinen pienoismalli. Setti on mainio valinta työmaan ajoneuvoista pitäville lapsille. Auton voimanlähteenä toimivat yksi iso kulmamoottori, yksi XL-moottori ja yksi L-moottori, ja auton realistisia toimintoja ohjataan Smart Hubilla Bluetoothin kautta.

Sovelluksella uusia tapoja leikkiä
Autossa on paljon aitoja yksityiskohtia tutkittavaksi, ja lapset voivat ohjata autoa LEGO Technic CONTROL+ sovelluksella. Autoa käytetään eri ohjausnäyttöjen avulla: Aja eteenpäin, peruuta, ohjaa, muuta nopeutta ja vaihda vaihdetta tai tyhjennä auton lava. Lapset voivat myös käyttää yksilöllistä kojelautaa, jossa on aidosta ohjaamosta tuttuja hallintalaitteita. Lasten ajotaidot kehittyvät haasteiden ja saavutusten myötä. Sovellus on täynnä innostavia toimintoja.

Aidot yksityiskohdat innostavat luoviin leikkeihin
LEGO Technic rakennustyömaan ajoneuvojen lelusetit sopivat kaikille LEGO faneille, jotka ovat valmiita uuteen haasteeseen aivan oikealta näyttävien ja oikean koneen tavoin toimivien ajoneuvojen parissa.

  • Lapsista on hauska rakentaa oma pienoismalli Volvon klassikosta: A60H-nivelkaivoskuorma-autosta. Ja kun malli on rakennettu, LEGO Technic CONTROL+ sovelluksen huikeiden toimintojen parissa hauskat leikit jatkuvat vielä pitkään.
  • Tämän LEGO Technic Nivelkaivoskuorma-auto Volvo 6×6 (42114) rakennussarjan parissa lapset oppivat suurten työmaakoneiden salaisuuksia. Sovelluksella voi ohjata konetta, kipata kuormaa ja vaihtaa vaihdetta.
  • Tässä mallissa on paljon aitoja yksityiskohtia. LEGO Technic CONTROL+ sovelluksen avulla lapset pääsevät koneen ohjaimiin. Tutustuttavaa riittää: sovelluksessa on erilaisia ohjausnäyttöjä, haasteita, saavutustasoja ja erikoissisältöä.
  • Etsitkö hienoa kauko-ohjattavaa leluautoa? Vie luovat leikit uudelle tasolle tällä sovelluksella ohjattavalla, upealla LEGO Technic Volvo pienoismallin rakennussarjalla. Se on mainio syntymäpäivälahja 11 vuotta täyttäneille nuorille rakentajille.
  • Volvo-lelukuorma-auto on 20 cm korkea, 60 cm pitkä ja 20 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen työmaaleikkeihin. Lisää hauskoja leikkejä on luvassa, kun yhdistät auton muihin työmaa-aiheisiin lelusetteihin.
  • Rakentamisen voi aloittaa ilman paristoja, mutta jotta voit nauttia tämän sovelluksella ohjattavan lelun täydestä tehosta ja upeista teknisistä toiminnoista, tarvitset kuusi 1,5 V:n AA-paristoa.
  • Setti sisältää painetut rakennusohjeet, joten lasten luovat leikit voivat alkaa heti tämän upean rakennussarjan parissa.
  • LEGO Technic rakennussarjat sopivat täydellisesti rakentamisesta nauttiville lapsille, jotka ovat valmiita uuteen haasteeseen. Lapset ja aikuiset löytävät taatusti omat suosikkinsa LEGO Technic maailman hauskojen rakennuslelujen kattavasta valikoimasta.
  • Kaikki LEGO Technic setit täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että jokaisen ajoneuvon osat on helppo yhdistää kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO Technic setit on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki setit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.