Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Jeep Wrangler 42122

Aidon Jeep Wrangler Rubiconin yksityiskohtainen LEGO pienoismalli

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Jeep Wrangler
SKU 42122
EAN 5702016913316
Kappaleita 665
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Jeep Wrangler 42122 kuvaus

Jokainen autoista pitävä lapsi olisi ylpeä omasta huipputehokkaasta nelivedosta. Nyt voit toteuttaa unelman LEGO Technic Jeep Wrangler (42122) pienoismallin avulla. Yhdeksän vuotta täyttäneillä pojilla ja tytöillä on hauskaa tutkiessaan tätä ikonista maasturilelua. Autossa on painikkeella toimiva etupyöräohjaus ja tehokas niveljousitus, ja lapsista on hauska testata autoa kotoa löytyvillä esteillä.

Paljon aitoja yksityiskohtia
Tämän hauskan lelun avattavat ovet ja konepelti, alas kääntyvät takapenkit, täysikokoinen vararengas, vinssi ja Jeepin klassiset ominaispiirteet antavat lapsille aidon tunteen oikeasta Jeep Wrangler Rubiconista. Huomiota herättävä keltamusta auto näyttää upealta leikeissä ja koristeena.

Kiehtova haaste nuorille LEGO rakentajille
LEGO Technic maailma on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja nuorille LEGO faneille, jotka ovat valmiita uuteen hauskaan haasteeseen. Keräiltävien suosikkilelujen realistisista mekanismeista lapset oppivat teknisiä yksityiskohtia.

  • Tunnetko lapsen, joka haluaisi rakentaa oman nelivetomaasturin? Tämä LEGO Technic Jeep Wrangler (42122) on täynnä aitoja yksityiskohtia, joten se on hieno lelu hauskojen ajoneuvojen parissa viihtyville lapsille.
  • Sisältää etupyöräohjauksen, tehokkaan niveljousituksen ja vinssin, joilla lapset voivat leikkiä lukemattomia maastoajoseikkailuja maailmankuulun Jeep Wranglerin inspiroimana.
  • Tämä upea malli sisältää aitoja Jeep Wranglerin yksityiskohtia, kuten klassiset pyöreät ajovalot, seitsemänaukkoisen etusäleikön, täysikokoisen vararenkaan ja alas taitettavat takaistuimet.
  • Etsitkö hienoa lelua lapsille, jotka pitävät keräiltävistä leluautoista? Tämä Jeep Wrangler Rubicon -pienoismalli on mainio lahja nuorille LEGO faneille, jotka ovat valmiita seuraavaan haasteeseen.
  • Jeep Wrangler Rubicon -pienoismallilelu on 12 cm korkea, 24 cm pitkä ja 13 cm leveä. Auto on sopivan kokoinen leikkeihin ja koristeeksi.
  • Lapset ihastuvat auton huomiota herättävään keltamustaan väritykseen ja arvostetun Jeep Wrangler Rubiconin ominaispiirteisiin.
  • Avattavat ovet ja konepelti helpottavat kaupunkimaasturin yksityiskohtaiseen sisustukseen tutustumista.
  • LEGO Technic maailma avaa oven tekniikan maailmaan nuorille LEGO faneille, jotka ovat valmiita seuraavaan rakennushaasteeseen.
  • LEGO Technic osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGOosia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.