Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

Astu Ferrarin jnnittvn maailmaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”
SKU 42125
EAN 5702016913484
Kappaleita 1684
Sarja LEGO Technic
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 199,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125 kuvaus

Ferrari 488 GTE on ainutlaatuinen auto, joka on tuonut hevoslogostaan tunnetulle automerkille arvostettuja voittoja maailman kovimmissa kestävyysajoissa. Nyt voit rakentaa siitä oman LEGO Technic pienoismallin, joka sisältää ikonisen alkuperäisauton aitoja teknisiä yksityiskohtia.

Tarkkoja yksityiskohtia
Upeilla yksityiskohdilla viimeistelty kilpa-auto on tarkka pienoismalli Ferrarin kestävyyskilpa-autosta. Pienoismallissa on mm. etu- ja takajousitus, avattavat ovet, liikkuvilla männillä varustettu V8-moottori ja ohjauspyörä, jolla voi ohjata autoa. Alkuperäiset tarrat ja värit antavat loppusilauksen tälle eeppiselle autolle.

Pakoa arjesta
Tämä setti kuuluu huippusuunnittelua arvostaville aikuisille suunnattujen LEGO rakennussarjojen kokoelmaan. Uusi käytännönläheinen projekti itsellesi tai hieno lahjaidea moottoriurheilun ystävälle. Tämä LEGO Technic rakennussarja on mukaansatempaava rakennelma ja kaunis koriste päiväsi piristykseksi.

  • Sukella kestävyyskilpa-ajojen jännittävään maailmaan, rakenna itsellesi ikonisen Ferrari 488 GTE -kilpa-auton LEGO Technic malli ja aseta se näytteille.
  • Aitoihin ominaisuuksiin sisältyvät etu- ja takajousitus, avattavat ovet, liikkuvilla männillä varustettu V8-moottori ja toimiva ohjauspyörä.
  • LEGO Technic Ferrari 488 GTE ”AF Corse #51” (42125) sisältää alkuperäisiä kisatarroja ja aidot värit. Se sopii kunniapaikalle jokaisen moottoriurheilun ystävän kotiin tai työpaikalle.
  • Palkitseva rakennusprojekti aikuisille ja inspiroiva syntymäpäivä- tai yllätyslahja kaikille, jotka rakastavat kestävyyskilpa-ajoja, Ferrarin kilpa-autoja ja moottoriurheilua.
  • Malli on 13 cm korkea, 48 cm pitkä ja 21 cm leveä.
  • Autossa on avattavat ovet ja konepelti, joten voit tutkia auton sisäpuolta helposti.
  • Settiin sisältyvissä ainutlaatuisissa rakennusohjeissa on myös erikoistietoja autosta ja AF Corse 51 -tiimistä.
  • LEGO Technic settien tyylikkäät mallit ja realistiset toiminnot tarjoavat palkitsevan rakennuskokemuksen ja sisältävät paljon vaikuttavia ominaisuuksia kaikille suunnittelusta ja tekniikasta kiinnostuneille.
  • LEGO Technic osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.