Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 42108 Ajoneuvonosturi

Tutki nosturien toimintaperiaatteita tämän superkorkean mallin avulla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ajoneuvonosturi
SKU 42108
EAN 5702016617474
Kappaleita 1292
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 42108 Ajoneuvonosturi kuvaus

  • Tämä toiminnantäyteinen LEGO® setti sopii rakentamisen ystäville. Sen avulla tutustut oikean nosturin toimintaan. Ohjaa autoa, levitä tukijalat, nosta puomi ja siirrä betonipylvästä.
  • Tämä hieno rakennuslelu opettaa vaikka mitä tekniikasta ja liikkeestä. Kahdeksanpyöräinen ohjaus, neljä erikseen ohjattavaa tukijalkaa, kaksi hyttiä ja superkorkea teleskooppivarsi tekevät tästä upean nosturin!
  • Ota vastaan tämä hauska rakennushaaste. Tutki sitten, mitä kaikilla eri toiminnoilla voi tehdä. Testaa ajoneuvonosturin kyvyt nostamalla betonipylvästä, ja siirrä se sitten seuraavalle työmaalle.
  • Kymmenen vuotta täyttäneet nosturifanit innostuvat tästä upeasta LEGO® Technic (42108) setistä. Se on loistava valinta, kun etsit parhaita lahjoja lapsille, jotka rakastavat LEGO® Techniciä ja ovat valmiita uuteen rakennushaasteeseen.
  • Huomaat ensimmäisenä tämän LEGO® nosturin jättimäisen koon. Nostovarsi on 78 cm korkea, joten se todellakin kurkottaa taivaisiin! Malli kerää katseet vaikuttavilla mitoillaan: Se on 48 cm pitkä ja 11 cm leveä.
  • Tässä nosturiajoneuvolelussa ei tarvita paristoja. Uteliaisuus ja rakennusinto riittävät aloittamiseen!
  • Haluatko jo päästä rakentamisen makuun? Aloitetaan! Pakkauksessa on selkeät ohjeet, joten hauskat leikit voivat alkaa heti.
  • Avaa nuorille ja varttuneemmille LEGO® faneille ovi aivan uuteen, hauskaan rakentamisen maailmaan LEGO® Technic tuotteiden parissa. Ajoneuvon upea muotoilu ja mahtavat toiminnot takaavat, että hauskat leikit jatkuvat pitkään sen jälkeen, kun malli on rakennettu.
  • Rakennuslelujen täytyy olla lujia. On hyvä tietää, että LEGO® Technic setit täyttävät alan tiukimmat laatuvaatimukset. Tämä tarkoittaa sitä, että rakennussarjojen osat on helppo yhdistää, joka kerta.
  • LEGO® Technic osat on testattu perusteellisesti. Valmistamme rakennusleluja, jotka täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Tämä on loistouutinen, kun etsit parhaita lahjoja LEGO® fanille.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.