Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Dom’s Dodge Charger 42111

Vauhdikkaita seikkailuja autoista pitville lapsille ja faneille

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Dom’s Dodge Charger
SKU 42111
EAN 5702016617498
Kappaleita 1077
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 139,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Dom’s Dodge Charger 42111 kuvaus

LEGO Technic Dom’s Dodge Charger (42111) on mahtava lahja kaikille Fast & Furious -elokuvien faneille. Yksityiskohtainen malli perustuu 1970 Dodge Charger R/T -klassikkoon. Avattavan konepellin alta löytyy kulttimaineeseen yltänyt V8-moottori. Muita siistejä yksityiskohtia ovat liikkuvat männät, kolmiotukivarsijousitus, ohjausjärjestelmä ja puhallin. Tavaratilasta on nitropulloja vauhdittamaan Domin huikeita takaa-ajoja.

Aivan kuin esikuvansa!
Mahtava haaste 10 vuotta täyttäneille. Rakennaikioma pienoismalli Dominic Toretton kuuluisasta autosta, minkä jälkeen hupi pääsee kunnolla vauhtiin. Dodge Chargerin parissa fanit pääsevät uppoutumaan The Fast and The Furious -elokuvista tuttujen klassikkokohtauksien siivittämiin roolileikkeihin. Katukisailun adrenaliinia pursuva ja bensanhuuruinen maailma herää henkiin.

Huikea rakennuslelu luoviin leikkeihin
LEGO Technicin maailma on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja LEGO faneille, jotka odottavat innolla seuraavaa rakennushaastetta.

  • Innosta Fast & Furious -faneja toteuttamaan elokuvista tuttuja suosikkikohtauksiaan tällä huikealla LEGO Technic Dom’s Dodge Chargerilla (42111), klassisen muskeliauton upealla pienoismallilla.
  • 1 077-osainen rakennussarja on hauska haaste kaikille autoja rakastaville lapsille ja pienoismallien faneille. Alkuperäisen 1970 Dodge Charger R/T:n inspiroima pienoismalli on täynnä realistisia yksityiskohtia.
  • Liikkuvat männät, jousitus, ohjaus ja puhallin luovat jännittävän tunnelman – aivan kuin ajaisi oikeaa autoa. Leikin jälkeen fanit voivat esitellä autoa kuuluisassa keulimisasennossa.
  • Etsitkö hienoa lahjaa 10 vuotta täyttäneille lapsille tai autoista pitävälle aikuisille? Tämä on loistava valinta. Rakennettuaan pienoismallin fanit voivat tutkia sen hienoja yksityiskohtia leikkiessään Fast & Furious -elokuvan kohtauksia.
  • 39 cm pitkä, 16 cm leveä ja 11 cm korkea pienoismalli on juuri oikean kokoinen vauhdikkaisiin roolileikkiseikkailuihin. Jätä se keulimisasentoon ihailevia katseita kerääväksi koristeeksi.
  • Mukana on painetut ohjeet, joten nuoret rakentajat pääsevät heti leikin alkuun.
  • Esittele lapsille hauskan rakentamisen maailma LEGO Technic settien avulla. Ajoneuvon upea muotoilu ja hienot toiminnot takaavat, että hauskat leikit jatkuvat pitkään sen jälkeen, kun malli on rakennettu.
  • LEGO Technic setit täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että näiden rakennuslelujen osat on helppo yhdistää, joka kerta.
  • LEGO Technic rakennussarjat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.