Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115

Kiehtova rakennelma, katseet kerv pienoismalli

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lamborghini Sián FKP 37
SKU 42115
EAN 5702016617535
Kappaleita 3696
Sarja LEGO Technic
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 449,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Lamborghini Sián FKP 37 42115 kuvaus

Voit kokea Lamborghini Sián FKP 37:n tehon ja tyylin, joista ei voi erehtyä, kun uppoudut tähän LEGO Technic rakennussarjaan (42115). Pienoismalli upeine yksityiskohtineen on alkuperäisen Sián FKP 37:n uskollinen kopio. Sen limenvihreä väri ja kultaiset vanteet herättävät huomion.

Kauniita yksityiskohtia
Aitoihin ominaisuuksiin sisältyy kahdeksan vaihdetta, jotka aktivoidaan liikkuvilla rattivaihteilla, V12-moottori, jonka männät liikkuvat, ja neliveto. Ohjaa auto ratilla parkkiin ja tutustu etu- ja takajousitukseen. Aivan kuten oikeankokoisessa urheiluautossa, tässäkin pienoismallissa on klassiset avattavat lokinsiipiovet.

Ylellisiä ominaisuuksia
Nauti vapaa-ajasta ylellisissä merkeissä tämän rakennettavan autosetin parissa ja herätä eloon kaunis Sián FKP 37. Ylellinen pakkaus sisältää ainutlaatuisen kuvakirjan, jossa on rakennusohjeita, kuvia ja haastatteluja kulissien takaa. Konepellin alta löydät yksilöllisen sarjanumeron, jonka avulla voit aktivoida erikoissisältöä verkossa.

  • Nauti kiehtovasta rakentamisesta tämän LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 setin (42115) parissa. Tutustu sitten auton aitoihin ominaisuuksiin, kuten V12-moottoriin, jonka männät liikkuvat, ohjaukseen sekä etu- ja takajousitukseen.
  • Tämä LEGO Technic setti ilahduttaa lähes aidon Lamborghini Sián FKP 37:n verran. Se sisältää kahdeksan vaihdetta, liikkuvan takaspoilerin, avattavan konepellin ja takaluukun, yksityiskohtaiset levyjarrut ja kullanväriset vanteet.
  • Tämä edistynyt LEGO Technic rakennussarja on suunniteltu erityisesti superurheiluautojen faneille. Sen mukana on koristeellinen esittelyalusta ja yksilöllinen sarjanumero, jolla voi aktivoida erikoissisältöä verkossa.
  • Palkitseva rakennusprojekti sinulle tai erityinen syntymäpäivälahja rakkaallesi. Tämä LEGO setti toimitetaan ylellisessä erikoispakkauksessa. Saat upean sisustusesineen iloksesi.
  • Eloisa limenvihreä väri, kullanväriset vanteet ja koriste-elementtejä. Tämä mittakaavassa 1:8 rakennettava pienoismalli on 13 cm korkea, 60 cm pitkä ja 25 cm leveä.
  • Virtana innostus! Tässä LEGO Technic setissä ei tarvita paristoja, joten voit aloittaa kiehtovan rakennusprojektin heti.
  • Keräilijän erikoisvihkosessa on kattavat rakennusohjeet, kuvia ja kahden tämän projektin parissa työskennelleen tiimin haastatteluja: kulissien takaisia tarinoita kertovat LEGO Group ja Automobili Lamborghini.
  • LEGO Technic settien elegantit mallit ja realistiset toiminnot tarjoavat palkitsevan rakennuskokemuksen ja sisältävät paljon vaikuttavia ominaisuuksia.
  • LEGO Technic setit täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että kaikki osat on helppo yhdistää.
  • LEGO Technic setit on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.