Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 4×4 Mercedes-Benz Zetros -kuorma-auto 42129

Tinkimtnt tehoa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO 4×4 Mercedes-Benz Zetros -kuorma-auto
SKU 42129
EAN 5702016912845
Kappaleita 2110
Sarja LEGO Technic
Ikä 12+ vuotta
LEGO hinta 329,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 4×4 Mercedes-Benz Zetros -kuorma-auto 42129 kuvaus

Tämän LEGO Technic 4×4 Mercedes-Benz Zetros kuorma-auton (42129) pienoismallin rakentamisen parissa riittää hauskoja rakennushetkiä kaikille, jotka rakastavat tehokkaita lelukuorma-autoja ja rakennusleluja. Tässä lelukuorma-autossa on paljon realistisia toimintoja. Mukaansatempaava rakennelma sopii aikuisille ja 12 vuotta täyttäneille lapsille ja nuorille. Avaa hytin ovet ja konepelti. Avaa huoltoluukku ja tutki vaihdelaatikkoa ja 4 pyörän toimivaa jousitusta. Pienoismallissa on myös yksityiskohtainen moottori ja pyörivä jäähdyttimen tuuletin. Tämä on ensimmäinen LEGO Technic malli, jossa on tasauspyörästön lukitus. Lukitse ja avaa tasauspyörästö sovelluksella ja ohjaa kuorma-autoa haastavassa maastossa.

Tutustu sovellukseen
Kun tämä malli on rakennettu, olet päässyt hyvään alkuun. Testaa tämän jykevän työkoneen toimintoja CONTROL+-sovelluksella. Käytä eri ohjausnäyttöjä ohjaamiseen ja tasauspyörästön lukituksen hallintaan. Sovelluksen haasteiden ja tehtävien parissa keksit aina uudenlaisia leikkejä.

  • Rakennuslelufaneista on hauska rakentaa oma Mercedes-Benz Zetros -kuorma-auton pienoismalli. Tutustu sen kaikkiin upeisiin toimintoihin LEGO Technic CONTROL+ sovelluksen avulla.
  • Tässä LEGO Technic 4×4 Mercedes-Benz Zetros kuorma-auton (42129) pienoismallissa on paljon aitoja yksityiskohtia, kuten toimiva jousitus jokaisessa 4 pyörässä, yksityiskohtainen vaihdelaatikko ja lukittava tasauspyörästö.
  • Realistisiin yksityiskohtiin kuuluvat kisa-aiheiset tarrat ja 2 sammutinta. Lippujen avulla voit rakentaa esteradan ja testata hinausauton kyvyt erilaisissa maastoissa.
  • Upea setti aikuisille ja 12 vuotta täyttäneille lapsille ja nuorille hauskoihin yhteisiin hetkiin. Se on myös upea rakennuslelu nuorille LEGO rakentajille, jotka etsivät haastavaa rakennuselämystä.
  • Lelukuorma-auton pienoismalli on 21 cm korkea, 48 cm pitkä ja 19 cm leveä.
  • Tarvitset 6 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Paristokotelo on helppo irrottaa, joten tyhjentyneet paristot on helppo vaihtaa.
  • Tämän kauko-ohjattavan LEGO Technic kuorma-auton settiin sisältyvät 1 x Bluetooth-ohjattava smart hub, 3 x iso L-moottori ja 1 x keskikokoinen moottori.
  • LEGO Technic rakennuslelut ovat täynnä innovatiivisia elämyksiä LEGO faneille, jotka odottavat jo innolla seuraavaa rakennushaastettaan.
  • LEGO Technic osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.