Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Reznorin tyrmäys laajennussarja 71390

Laajennussarja vauhdikkaisiin leikkeihin, joissa Reznor joutuu pyritykseen ja sininen Toad pelastetaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Reznorin tyrmäys laajennussarja
SKU 71390
EAN 5702016913293
Kappaleita 862
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Reznorin tyrmäys laajennussarja 71390 kuvaus

Lisää lasten LEGO Super Mario maailmaan superhauskaa jännitystä tämän Reznorin tyrmäys -laajennussarjan (71390) avulla. Siinä on rakennettavia pyöriviä tasoja, jotka pyörivät, kun jalustaan kiinnitettyä LEGO Mariota ja/tai LEGO Luigia (setti ei sisällä hahmoja) käännetään. Pudota 2 Reznor-hahmoa pyöriviltä tasoilta tangolla ja pelasta sininen Toad huipulta. Setissä on myös keinulaudalla keinuva Grrrol,-kuutio ja erityinen pikajuoksuputki nopeushaasteisiin. (Huomio: leikkejä varten tarvitaan aloitusrata 71360 tai 71387.)

Yhteistyöllä hulvattoman hauskoja pelihetkiä
Lapset voivat leikkiä yksin, yhdessä ystävän kanssa, jolla on LEGO Mario tai LEGO Luigi hahmo, tai kilpailla ystävää vastaan. Ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta löydät rakennusohjeita, luovia ideoita ja paljon muuta kivaa.

Rajattomasti leikkejä
Keräiltävien LEGO Super Mario lelusettien parissa perheen Super Mario -suosikkihahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Ne ovat mainioita lahjoja lapsille. Aloitusratojen, laajennussarjojen ja tehostuspakkausten avulla fanit voivat rakentaa omia ainutlaatuisia pelitasojaan.

  • Lapset innostuvat haasteista, joissa he pääsevät pyörimään, keinumaan keinulaudalla, pelastamaan sinisen Toadin ja kilpailemaan nopeusmestaruudesta. Tämä Reznorin tyrmäys -laajennussarja (71390) lisää nämä huvit lasten LEGO Super Mario maailmaan.
  • Mukana on eeppisten Super Mario -hahmojen LEGO hahmoja: 2 Reznoria, Grrrol keinulaudalla ja sininen Toad. Setissä on myös-kuutio ja erityinen pikajuoksuputki, joista pelaajat voivat voittaa lisäpalkintoja.
  • Setissä on rakennettavia tasoja, jotka pyörivät, kun LEGO Mariota ja/tai LEGO Luigia (setti ei sisällä hahmoja) käännetään jalustalla, johon ne on kiinnitetty. Mukana on myös tanko vihollisten pudottamiseen.
  • Tämä 862-osainen rakennussarja on innostava syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille, joilla on leikkeihin tarvittava LEGO Super Mario aloitusrata (71360 tai 71387).
  • Sopii mainiosti leikkeihin yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Muodosta Bluetooth-yhteys ystävän LEGO Mario tai LEGO Luigi hahmoon (setti ei sisällä lisähahmoja) 2 pelaajan pelissä, jossa yhteistyöllä voi ansaita bonuskolikoita.
  • Tämä moduuli on perusmuodossaan 25 cm korkea, 56 cm leveä ja 30 cm syvä. Moduulin voi rakentaa uusiksi ja yhdistää monilla tavoilla muihin LEGO Super Mario setteihin.
  • Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää rakennusohjeita, tarkastelutyökaluja, joilla rakentaminen on entistä hauskempaa, ja paljon muuta mukavaa. Luettelo yhteensopivista Android- ja iOS-laitteista on osoitteessa LEGO.com/devicecheck.
  • Keräiltävien LEGO Super Mario lelusettien parissa perheen suosikkihahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Interaktiivisiin leikkeihin kutsuvat setit sisältävät loputtomasti hauskoja ja luovia haasteita, joita voi laajentaa ja muunnella.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan vaativat standardit. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät varmasti joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.