Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71390 Reznorin tyrmäys laajennussarja

Laajennussarja vauhdikkaisiin leikkeihin, joissa Reznor joutuu pyöritykseen ja sininen Toad pelastetaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Reznorin tyrmäys laajennussarja
SKU 71390
Kappaleita 862
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 84,95 €
Julkaisupäivä 1. elokuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71390 Reznorin tyrmäys laajennussarja kuvaus

  • Lapset innostuvat haasteista, joissa he pääsevät pyörimään, keinumaan keinulaudalla, pelastamaan sinisen Toadin ja kilpailemaan nopeusmestaruudesta. Tämä Reznorin tyrmäys -laajennussarja (71390) lisää nämä huvit lasten LEGO® Super Mario™ maailmaan.
  • Mukana on eeppisten Super Mario™ -hahmojen LEGO® hahmoja: 2 Reznoria, Grrrol keinulaudalla ja sininen Toad. Setissä on myös ?-kuutio ja erityinen pikajuoksuputki, joista pelaajat voivat voittaa lisäpalkintoja.
  • Setissä on rakennettavia tasoja, jotka pyörivät, kun LEGO® Mariota™ ja/tai LEGO® Luigia™ (setti ei sisällä hahmoja) käännetään jalustalla, johon ne on kiinnitetty. Mukana on myös tanko vihollisten pudottamiseen.
  • Tämä 862-osainen rakennussarja on innostava syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille, joilla on leikkeihin tarvittava LEGO® Super Mario™ aloitusrata (71360 tai 71387).
  • Sopii mainiosti leikkeihin yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Muodosta Bluetooth-yhteys ystävän LEGO® Mario™ tai LEGO® Luigi™ hahmoon (setti ei sisällä lisähahmoja) 2 pelaajan pelissä, jossa yhteistyöllä voi ansaita bonuskolikoita.
  • Tämä moduuli on perusmuodossaan 25 cm korkea, 56 cm leveä ja 30 cm syvä. Moduulin voi rakentaa uusiksi ja yhdistää monilla tavoilla muihin LEGO® Super Mario™ setteihin.
  • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää rakennusohjeita, tarkastelutyökaluja, joilla rakentaminen on entistä hauskempaa, ja paljon muuta mukavaa. Luettelo yhteensopivista Android- ja iOS-laitteista on osoitteessa LEGO.com/devicecheck.
  • Keräiltävien LEGO® Super Mario™ lelusettien parissa perheen suosikkihahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Interaktiivisiin leikkeihin kutsuvat setit sisältävät loputtomasti hauskoja ja luovia haasteita, joita voi laajentaa ja muunnella.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan vaativat standardit. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät varmasti joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.