Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Thwompin tömähdys -laajennussarja 71376

Haastava LEGO Super Mario laajennussarja, joka sislt Thwompin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Thwompin tömähdys -laajennussarja
SKU 71376
EAN 5702016687194
Kappaleita 393
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Thwompin tömähdys -laajennussarja 71376 kuvaus

Ilahduta LEGO Super Mario faneja hauskalla haasteella tämän Thwompin tömähdys -laajennussarjan parissa (71376). Mainio lahja lapsille, joilla on jo LEGO Super Mario Aloitusrata (71360). Tässä keräilylelussa on liukutaso LEGO Mariolle (hahmo ei sisälly settiin, se löytyy Aloitusrata-setistä), kaksi vaikeustasoa tasapainoiluun, Thwompin ja kahden Lava Bubble -hahmot sekä Lava Bubblen heittotoiminto.

Digitaaliset ohjeet
Tämä setin rakentaminen on helpompaa ja hauskempaa ilmaisen LEGO Super Mario sovelluksen digitaalisilla Instructions PLUS -ohjeilla. Ne sisältävät zoomaus- ja kiertotyökaluja sekä ideoita luovaan rakentamiseen ja leikkeihin. Sovellus on samalla myös turvallinen alusta, jossa fanit voivat esitellä ideoitaan.

Mario seikkailee rakennussarjassa
LEGO Super Mario setit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Aloitusrata-setti ja laajennussarjat koostuvat moduuleista, ja saatavana on myös tehostuspakkauksia. Niiden avulla fanit voivat rakentaa omia, ainutlaatuisia tasojaan hauskoihin joukkue- tai yksinpeleihin.

 • Pelaajien on osoitettava taitonsa ja väistettävä Thwompia tässä LEGO Super Mario Thwompin tömähdys laajennussarjassa (71376), joka lisää uuden, hauskan tason LEGO Super Mario Aloitusrataan.
 • Tässä LEGO Super Mario lelusetissä on liukutaso LEGO Mariolle (hahmo ei sisälly settiin, se löytyy Aloitusradasta), Thwomp-hahmo ja kaksi Lava Bubble -hahmoa sekä tanko, jota pitkin Thwomp voi liukua alas.
 • Lapset voivat testata taitojaan asettamalla LEGO Marion joko liukutason nuppeja sisältävään tai tasaiseen päähän. Onnistuneesta haasteesta riemastuu varmasti.
 • Tämä 393-osainen LEGO rakennussarja on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se saa lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin, ja pian Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan rakennetaankin jo uusia tasoja.
 • Tämä moduuli on perusmuodossaan 32,5 cm korkea, 27 cm leveä ja 17,5 cm syvä. Sen voi järjestellä aina uudella tavalla ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrataan ja muihin laajennussarjoihin.
 • Tässä laajennussarjassa ei tarvita paristoja. • Käynnistä peli yhdistämällä se Aloitusrataan.
 • Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää rakennusohjeet ja ideoita luoviin peleihin. Se on myös turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO Super Mario rakennuslelut tuovat koko perheen suosikkihahmon tosimaailmaan. Niiden parissa fanien on helppo keksiä loputtomasti uusia tapoja laajentaa, rakentaa ja muokata omia tasojaan, joita voi pelata yksin tai yhdessä.
 • LEGO palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Supertähden voimia. LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958 lähtien. Ne ovat tasalaatuisia ja kiinnittyvät napakasti, kerta toisensa jälkeen.
 • LEGO rakennuspalikat ja osat testataan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin voit olla varma, että tämä ainutlaatuinen lelusetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.